Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Veritas

Budapest, Mogyoródi út 8, 1143 Hungary
Televizyon

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel Veritas, Budapeşte merkezinde, Papp Laszlo Sports Arena ile yürüme mesafesinde ve SYMA Sport and Event Centre ile yakın konumda sizi bekliyor. Bu otel Ferenc Puskas Stadı ve Kincsem Parkı yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 54 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirlerimiz için ayrıca otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide televizyon vardır.

Yemek
Hotel Veritas restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Ayrıca kahve dükkânı/kafe vardır, odalarında yemek servisi isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için bilgisayar istasyonu, ekspres giriş hizmeti ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Budapeşte bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 ayak kare alanda toplantı odaları sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Özellikleri

  • Televizyon

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Ferenc Liszt Uluslararası Havaalanı 15,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri