Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

The Bay Beach Club

Günlüklü Koyu Fethiye Muğla
Çocuk Eğlencesi
Genel Hizmetler
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Kiralama Hizmeti

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

The Bay Beach Club( Boutique Sığla resort ) Hotel ; Dalaman – Fethiye karayolu üzerinde ; türü dünyada az bulunan Sığla ( Günlük ) Ormanlarıyla kaplı Günlüklü Koyunda, Çevre ve doğa saygılı , kendine has doğal mimarisi ile konumlandırılmıştır.Özellikleri ile Türkiye ve dünyadaki ender tesislerden biridir.

Otel Özellikleri

  • Çocuk Eğlencesi
  • Genel Hizmetler
  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Kiralama Hizmeti
  • Mini Club
  • Genel Hizmetler
  • Denize Sıfır
  • Eğlence Aktivitesi

Havuz Ve Spa

  • Açık havuz...

Otel Hizmetleri

  • SPA Merkezi

Çocuk

  • Çocuk Havuzu

Otel Özellikleri

* Ana Restaurant: Geniş kapalı ve açık alanları ile ana restaurant, kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde zengin ve leziz, damak tadınıza uygun seçenekleri beğeninize sunar. * Otelde 3 adet a la carte restoran bulunmaktadır. * Havuz Bar & Sailor Beach Bar: Tatilin en sıcak anlarında serinlemek, snack çeşitlerini tatmak, canlı müzik eşliğinde yılın yorgunluğunu atmak için hizmetinizdedir. * Plaj voleybolu, profesyoneller eşliğinde su sporları veya özel mini plajda Akdeniz güneşinin tadını çıkarmak tercihinize kalmış. * Wellness: The Bay Beach Club misafirleri için sauna, şok duşları, profesyonal masaj uzmanları, farklı özelliklerde masaj odaları ve özellikle siğla ağacı yağının cilt bakımındaki doğal iksirinden yararlanma fırsatı sunan ‘SIGLA WELLNESS CENTRE ‘’ ile hizmetinizdedir. * Masa tenisi, mini çim futbol sahası, bilardo, mini golf, dart, dev satranç, plaj voleybolu, yat kaptanlığı okulu, çocuk yelken kulübü, at safari, dalgıç okulu, internet cafe ve nargile cafe gibi aktivitelerin yanısıra su ve doğa sporları olanakları da mevcuttur. Tekne ve balık tutma turları otelin yaz-kış devam eden aktivitelerindendir. * Otelde ayrıca doktor, yüzme havuzu, çocuk havuzu, 4-12 yaş çocuklar için çocuk kulübü, çocuk animatörü, çocuk bakıcısı, internet cafe gibi olanaklar mevcuttur. * Çevre aktiviteleri adrenalin ihtiyacınızı giderecek yamaç paraşütü ,günlük dalış okulları ve jip safarileri ile bildiğiniz tatil anlayışının dışına çıkmanıza yardımcı oluyor.

Oda Özellikleri

* The Bay Beach Club 32 standart oda (A,B,C Tipi) , 5 adet Deluxe Villa (D Tipi) , 2 adet Deluxe Suite Villa (E Tipi) , 3 adet Deluxe Aile Villa (F Tipi), 3 adet Deluxe Aile Royal Villa (R Tipi) ve 1 adet King Suite Villa olmak üzere toplam 46 üniteye sahiptir. * Odalarda emanet kasası, LCD TV, minibar, saç kurutma makinesi, telefon, split klima, banyoda buklet malzemeleri, her odada balkon veya teras, banyolarda jakuzi, küvet veya duş bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Hayalinizdeki cennetin sığla bahçesi...

Otel Yakınında

* Dalaman Havalimanı - 38 km * Göcek - 10 km * Fethiye - 17 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Dalaman Havalimanı 32,3 km uzaklıkta
  • Karayolu ile Dalaman Havalimanı 38.km , Göcek şehir merkezi 10 km. , Fethiye şehir merkezi 17.km yakınlıkta olan The Bay Beach Club; denetimi altında bulundurduğu 200.000 M2 alana sahip Günlüklü Koyunda ; 50.000 M2lik alanda konumlandırılmıştır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri