Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Sandal Otel

Sancak Mah. Hükümet Cad. No:86 61250 Yomra / TRABZON
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Otel Hizmetleri
Açık havuz...
Kablosuz İnternet

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Çift Konaklamalarında Evlilik Cüzdanı İbrazı Zorunludur.

Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda yaz konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.


Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Otel Hizmetleri

Havuz Ve Spa

  • Açık havuz...

Otel Hizmetleri

  • Kablosuz İnternet

Otel Özellikleri

150 kişilik nezih restoran organizasyonlarınıza hizmet verebileceği gibi aynı zamanda canlı müzik eşliğinde sizlere sunduğu leziz yemek seçenekleriyle de sizi evinizdeymiş gibi hissettirmeyi amaçlamaktadır. Havuz başında en özel günlerde sizlere hizmet vermeyi arzulayan otelde gelin odası, kuaför salonu ayrıca çocuklarınız içinde çocuk havuzu ve çocuk bahçesi mevcuttur.

Oda Özellikleri

Sandal Otel'de 8 adet suit ile 31 oda ve 70 kişi kapasitesi mevcuttur. Bütün odalarda direkt telefon, minibar, internet bağlantısı, uydu TV, merkezi ısıtma sistemi ve ayrıca her odada klima, duşakabin, WC, saç kurutma makinesi ve oturma grubu bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Karadeniz'de unutulmaz bir tatil deneyimi.

Otel Yakınında

Trabzon, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yer alan bir ilimizdir. Karadeniz sahili ile Zigana Dağları arasında yer alır. Doğal güzelliklerle doludur. Trabzon'da gezilecek yerler saymakla bitmez. Trabzon Kalesi, Trabzpn Ayasofya Müzesi, Sümela Manastırı, Uzungöl, Trabzon Atatürk Köşkü'nün yanı sıra yaylaları ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

OĞUZHAN G*** Önerilir
12.07.2021
Çocuklu Aile | Tatil
10
Bungalov Quad odada konakladık, sakindi havuz temizdi, oda temizdi, çarşaflar havlular düzenli değiştirilip oda da temizleniyordu. Personel güler yüzlüydü, tercih edilebilir.
Dinçer Ç*** Önerilir
7.10.2020
Tek basima | Tatil
7,3
Güzel bir otel. Odalari temiz ve bakimli. Personeller güleryüzlü. Tekrar trabzona gelirsem kesinlikle yine ayni oteli tercih ederim. Bungolov evleri cok hoştu. Fiyati cok az yuksekti. Onun disinda hersey guzel.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Trabzon Havalimani 8 km uzaklıkta
  • Deniz kıyısına sadece 50 metre mesafede yer alan Sandal Hotel, açık yüzme havuzu ve ücretsiz Wi-Fi sunmaktadır. Tesis, TV ve minibar ile donatılmış klimalı odalarla hizmet vermektedir.İkonik Sümela Manastırı arabayla 1 saat mesafededir. Sandal Hotel, Trabzon Havaalanı'na sadece 7 km uzaklıktadır.
8,6
Çok iyi
2 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri