Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Pousada Boulevard

R. Mal. Floriano, 237 - Boulevard Canal, Cabo Frio - RJ, Brazil
Sauna

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Pousada Boulevard, Cabo Frio merkezinde, Casa-Atelie Carlos Scliar Müzesi ile birkaç adım ve Porto Rocha Meydanı ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu pousada otel Cabo Frio Meryem Ana Göğe Kabul Kilisesi ve Sao Benedito Kilisesi yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve buhar odası vardır. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide televizyon sunulmaktadır.

Yemek
Pousada Boulevard restoranında kahvaltı ve akşam yemeği servisi mevcuttur. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Cabo Frio International Airport 12,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri