Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel al Sole

Via Pozzo dell'Amore, 51, 37010 Cavaion Veronese VR, Italy
Lobide Televizyon
Çatı Terası
Visa
American Express

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel Al Sole, Cavaion Veronese konaklamanızda, alışveriş merkezi bağlantılı ve Riovalli Su Parkı ve Grand'Affi Alışveriş Merkezi ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu otel Cesari Şaraphanesi ve Tenuta Preella Lamberti Şaraphanesi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 18 klimalı odada minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlar bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Özellikler
Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek/çocuk bakıcısı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirlerimiz için ayrıca hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide televizyon vardır.

Yemek
Hotel Al Sole restoranında yemeğinizi yiyebilirsiniz; mekândaki bar içkinizi yudumlamak için ideal ve (havanın izin vermesi durumunda) açık havada yemek keyfi sürebilirsiniz. İsterseniz odanızda kalabilir ve belirli saatlerde oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ekspres giriş hizmeti, ekspres çıkış hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Otel Özellikleri

  • Lobide Televizyon
  • Çatı Terası

Ödeme

  • Visa
  • American Express

Yeme-Içme

  • Restoran

Oda Özellikleri

  • Güneşlik / Perde

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Verona Villafranca Havaalanı 27,4 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri