Otel rezervasyonlarında 10.000 TL'ye varan ekstra indirim!  Son Gün 30 Haziran!  Hemen İncele Otel rezervasyonlarında 10.000 TL'ye varan ekstra indirim!
Son Gün 30 Haziran
3,9
Kötü
Galeri (27)

Orfe Tatil Köyü

Orfe Tatil Köyü

Döşemealtı, Antalya
Genel Bilgiler

Orfe Tatil Köyü hayvan dostu özelliği, konforlu bungalovları, taptaze açık büfe kahvaltısı, lezzetli ve çeşitli yemek menüsü, birbirinden güzel atları ve bol oksijenli doğası ile sizlere eşsiz bir huzur sunuyor.

...
Devamını Göster
Otel Özellikleri
✓ Kablosuz İnternet
✓ Yiyecek Servisi
✓ Oda / Resepsiyon Hizmetleri
✓ Genel Hizmetler
✓ Resepsiyon Hizmeti
Tüm otel olanaklarını gör
Otel Özellikleri

✓ Kablosuz İnternet
✓ Yiyecek Servisi
✓ Oda / Resepsiyon Hizmetleri
✓ Genel Hizmetler
✓ Resepsiyon Hizmeti
Oda
0
Bar
0

Orfe Tatil Köyü hayvan dostu özelliği, konforlu bungalovları, taptaze açık büfe kahvaltısı, lezzetli ve çeşitli yemek menüsü, birbirinden güzel atları ve bol oksijenli doğası ile sizlere eşsiz bir huzur sunuyor.

3,9
Kötü
Çok iyi
7,3
Tek basima | İş Seyahati
Ortamı, personeli çok sevdim... oda beklentilerimin altında kaldı... kesinlikle yeniden gideceğim.

Rifat S***
20.06.2022
-
22.06.2022
Çok iyi
7
Arkadaş Grubu | Tatil
Televizyon çalışmıyor yetkililer açıklama yapamıyor herşey süper televizyon olayı çok Can sıkıcı

Resul A***
21.09.2021
-
22.09.2021
Türkiye
Çok iyi
4,3
Genç Çift | Tatil

Can U***
30.08.2021
-
31.08.2021
Türkiye
Çok iyi
10
Arkadaş Grubu | Tatil
RESEPSİYONDAKİ GOREVLİ PERSONELLER RESTAURANT DAKİ GOREVLİ ARKADASLAR COK İYİ KARSİLAYİP İLGİLENDİLER HERKESE TAVSİYE EDEBİLECEGİM MÜKEMMEL BİR YER TEŞEKKÜRLER ORFE ☺️

Melek A***
14.12.2019
-
15.12.2019
Türkiye
4
Cumadan pazarada kadar ailem ile burada konakladık. Personel güler yüzlü yardım sever çok memnun kaldık. Kafa dinlemek için gerçekten güzel bir yer sessiz sakin doğa ile iç içe. Kahvaltı dahildi ve lezzetli güzeldi. Fakat akşam yemeklerini tercih edemedik aşırı pahalıydı. Merkeze gittik yemek yemeğe. Odalar malesef beklentimin altında kaldı. Wcde klozet ve ceşme sürekli su akıtıyordu çarşaflarda kan lekesine benzer lekeler vardı yıkanmış ama çıkmamış. Havlular deseniz aynı şekilde lekeli ve yırtık. Memorial havluları vardı. Temizlikte cok vasat odamızda duvar dibinde yeni ama kadın pedi vardi. Temizliğe daha özen gösterilmesi gerekir. Temizlik sıfırdı.

Melike Gündüz
5
Açık büfe kahvaltısı gerçekten çok zengindi, her şey taze ve özenle hazırlanmıştı. Daha sonra alakart restoranında hamburger denedik ve lezzeti bizi gerçekten şaşırttı, oldukça doyurucu ve lezzetliydi. Mekanın doğayla iç içe huzurlu ortamı da ayrı bir keyif kattı. Ayrıca çocuk parkı da vardı, aileler için oldukça güzel düşünülmüş bir detay. Hem lezzet hem de huzur arayanlar için kesinlikle tavsiye ederim!

Seher Seçkiner
5
Geçtiğimiz pazar günü Orfe Tatil Köyü’nde açık büfe kahvaltı yaptık ve gerçekten bayıldık! Çeşit çeşit taze ve lezzetli ürünler vardı, her şey özenle hazırlanmıştı. Doğayla iç içe, huzurlu bir atmosferde kahvaltı yapmak inanılmaz keyifliydi. Güler yüzlü hizmeti ve kaliteli sunumuyla tam anlamıyla mükemmel bir deneyimdi. Kesinlikle tekrar gitmek isterim!

Öznur Alegöz
2
Tek kelime ile berbat. Sadece pazar günü açık büfe kahvaltı için konuşuyorum. Her ne kadar yorum yazsanızda işletmenin çok umrunda olacağını sanmıyorum. Orada bile bir şey söyleyesiniz amaan modundalar sanki biraz paraya doymuşlar :)

Ali Karakoç
1
Pazar kahvaltısı için 3 aile olarak tercih ettik, giriş saatimiz 12.00-12.30 aralığındaydı. Kişi başı 500₺ ödeyerek giriş yaptık, giriş sonrasında garsonlar kahvaltının saat 13.00de sona ereceğini acele etmemiz gerektiğini söylediler. Biz de yeni geldiğimizi girişte ücret öderken böyle bir bilgi verilmediğini söyleyerek acele açık büfeye gittik yiyecek almak için ancak karşılaştığımız manzara trajikomikti. Peynir, zeytin tabakları neredeyse boş dibini sıyırmak zorunda kaldık. Domates ve salatalıklar dışarıda kalmaktan büzüşmüş. Kısacası çok çok kötüydü. Kahvaltıyı bir şekilde ettikten sonra üzerine kahve içmek istedik. Garson bey elinde kalan fazla 3-4 kahveyi bize verdi ve diğer arkadaşlarımız için de devamını istediğimizde devamı yok , çalışan arkadaş yemeğe gitti dedi. Kısacası Orfe adına hiç yakışmayan bir hizmetle karşılaştık. Eğer 13.00de sona eriyorsa ve bizden girişte tam ücret alınıyorsa haklı olarak biz de tam hizmet almayı isterdik. Herşeyin sonunda çocuklarımızla ata binmek için o alana geçtik. Çocukların bineceği Midilli yorgunluktan yürümek istemedi ve çalışanlar zorla yürütmeye çalıştılar. Biz çocuğumuzu indirip tamam binmesin dedik ama bu defa da çalışan Midillinin yüzüne kırbacıyla vurarak zorla yürütmeye çalıştı. Hayvan sevgisi pekişsin diye atlara götürdüğümüz çocuklarımızın gözü önünde hem de. Bütün bunların dışında küçük çocuklu aileler için de hiç uygun değil, bebek bakım odası yok . Çocuğumuzun altını değiştirmek istediğimizde gösterdikleri yer bir depo oldu. Başla bir çalışan da gayet lakayıt bir şekilde böyle bir odamız yok, bu konuda yardımcı olamayacağız dedi, sanki diğer her konuda çok yardımcı olmuşlar gibi… Kısacası bir daha kolay kolay tercih etmeyeceğimiz ve ettirmeyeceğimiz bir mekan.

Sıla Taşçı
3,9
Kötü
9 değerlendirme
Konum
Yesilbayir Mah.4672 Sok.no:2 Dösemealti Antalya
Oteli haritada gör
Check-in
14:00
Check-out
12:00

Odalar

İptal Güvence Paketi ekle, tatiline 72 saat kalaya kadar koşulsuz iptal hakkın olsun!
Tesis Bilgileri
Otel Özellikleri

✓ Kablosuz İnternet
✓ Yiyecek Servisi
✓ Oda / Resepsiyon Hizmetleri
✓ Genel Hizmetler
✓ Resepsiyon Hizmeti
Oda
0
Bar
0

Orfe Tatil Köyü hayvan dostu özelliği, konforlu bungalovları, taptaze açık büfe kahvaltısı, lezzetli ve çeşitli yemek menüsü, birbirinden güzel atları ve bol oksijenli doğası ile sizlere eşsiz bir huzur sunuyor.

Devamını Göster
Değerlendirmeler
Tümü
3,9
Kötü
Tüm yorumları Göster
Çok iyi
7,3
Tek basima | İş Seyahati
Ortamı, personeli çok sevdim... oda beklentilerimin altında kaldı... kesinlikle yeniden gi...

Rifat S***
20.06.2022
-
22.06.2022
Çok iyi
7
Arkadaş Grubu | Tatil
Televizyon çalışmıyor yetkililer açıklama yapamıyor herşey süper televizyon olayı çok Can ...

Resul A***
21.09.2021
-
22.09.2021
Türkiye
Çok iyi
10
Arkadaş Grubu | Tatil
RESEPSİYONDAKİ GOREVLİ PERSONELLER RESTAURANT DAKİ GOREVLİ ARKADASLAR COK İYİ KARSİLAYİP İ...

Melek A***
14.12.2019
-
15.12.2019
Türkiye
4
Cumadan pazarada kadar ailem ile burada konakladık. Personel güler yüzlü yardım sever çok ...

Melike Gündüz
5
Açık büfe kahvaltısı gerçekten çok zengindi, her şey taze ve özenle hazırlanmıştı. Daha so...

Seher Seçkiner
5
Geçtiğimiz pazar günü Orfe Tatil Köyü’nde açık büfe kahvaltı yaptık ve gerçekten bayıldık!...

Öznur Alegöz
2
Tek kelime ile berbat. Sadece pazar günü açık büfe kahvaltı için konuşuyorum. Her ne kadar...

Ali Karakoç
1
Pazar kahvaltısı için 3 aile olarak tercih ettik, giriş saatimiz 12.00-12.30 aralığındaydı...

Sıla Taşçı
Konum Bilgileri
Daha Büyük Haritada Gör
Yerleşim Merkezi

Country tarzı taş ve ahşaptan yapılmış 15 villa. Doğayla baş başa yarı olimpik havuz ile yüzme keyfi. Farklı lezzetler tadabileceğiniz A la Carte Restaurantlarımız. Profesyonel eğitmenler eşliğinde binicilik ve çocuklarınız için Pony Club aktiviteleri. Muhteşem kır düğünü organizasyonlarınız

Yakın Çevreyi Tanıyın

Antalya Havalimanı 29.6 km uzaklıkta

Gezilecek Yerler
  • Kaleiçi
  • Düden Şelalesi
  • Perge Antik Kenti
  • Antalya Müzesi
  • Kurşunlu Şelalesi
  • Termessos Antik Kenti
  • Hadrian Kale Kapısı
  • Selge Antik Kenti
  • Antalya Otogarı
  • Konyaaltı Plajı
  • Antalya Havalimanı
Önemli Bilgiler
Check-in
en erken saat 14:00 ve sonrası
Check-out
en geç saat 12:00 ve öncesi

Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda yaz konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Oda Görselleri

Oda Özellikleri