Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×
5* DELUXE AMADEUS CARA İLE BAŞTAN SONA REN NEHRİ & MOSEL 5* DELUXE AMADEUS CARA İLE BAŞTAN SONA REN NEHRİ & MOSEL  15-22 HAZİRAN 2024 / 7 GECE 8 GÜN  Amsterdam (1) – Düsseldorf / Köln - Cochem – Koblenz – Rüdesheim  Mannheim / Speyer – Strasbourg - Basel
5* DELUXE AMADEUS CARA İLE BAŞTAN SONA REN NEHRİ & MOSEL 5* DELUXE AMADEUS CARA İLE BAŞTAN SONA REN NEHRİ & MOSEL  15-22 HAZİRAN 2024 / 7 GECE 8 GÜN  Amsterdam (1) – Düsseldorf / Köln - Cochem – Koblenz – Rüdesheim  Mannheim / Speyer – Strasbourg - Basel
5* DELUXE AMADEUS CARA İLE BAŞTAN SONA REN NEHRİ & MOSEL 5* DELUXE AMADEUS CARA İLE BAŞTAN SONA REN NEHRİ & MOSEL  15-22 HAZİRAN 2024 / 7 GECE 8 GÜN  Amsterdam (1) – Düsseldorf / Köln - Cochem – Koblenz – Rüdesheim  Mannheim / Speyer – Strasbourg - Basel

5* DELUXE AMADEUS CARA İLE BAŞTAN SONA REN NEHRİ & MOSEL 5* DELUXE AMADEUS CARA İLE BAŞTAN SONA REN NEHRİ & MOSEL 15-22 HAZİRAN 2024 / 7 GECE 8 GÜN Amsterdam (1) – Düsseldorf / Köln - Cochem – Koblenz – Rüdesheim Mannheim / Speyer – Strasbourg - Basel

15 Haziran 2024 Cumartesi - 22 Haziran 2024 Cumartesi tarihleri arasında olmalıdır
Tur Programı
Özet

İsviçre’den doğup Rotterdam yakınlarından denize kavuşan Ren Nehrşi 1230 km’lik uzunluğuyla Avrupa’nın en önemli nehirlerinden birisidir. Ren Nehrinin Almanya, Fransa ve İsviçre topraklarından geçen büyük bir bölümü aynı zamanda tarihi, kültürel ve ekonomik olarak da çok önemlidir. Biz’de bir hafta boyunca Ren Nehrinde seyreden en lüks ve yeni gemilerden olan 5*Deluxe Amadeus Cara ile bu önemli nehri ve en güzel kollarından birisi olan Mosel’i tecrübe edeceğiz. Göz alıcı manzaralar eşliğinde, rotamız üzerindeki tarihi kentleri bize özel gemimizin konforuyla zahmetsizce keşfedeceğiz.

 

Avrupa’nın en bilinen ve tercih edilen nehir firmalarından Lüftner Cruises’a ait olan 5* Deluxe Amadeus Cara gemisi 2022 senesinde suya indirilmiştir ve firmanın en yeni gemilerindendir. 5* otel konforu ve birinci sınıf servis amacıyla hizmet veren gemi toplam 162 yolcu kapasitelidir. Toplam 45 personelin görev yaptığı 5* Deluxe Amadeus Cara filonun en yenilerinden olup tüm kabinlerinde konfor ön planda tutulmuştur. Her kabinde Multimedya TV, saç kurutma makinesi, minibar, kasa, dahili telefon, birleştirilebilir iki yatak, kişisel havalandırma sistemi ve duş mevcuttur.

Tur Programı

01.Gün / 15 Haziran 2024 / İstanbul Sabiha Gökçen – Amsterdam (Hollanda)

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar, Türk Havayolları kontuarı önünde saat 06:00’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemlerinin ardından TK 7768 no’lu sefer ile 08:50’de Amsterdam’a uçuş. Yerel saat ile 11:30’da varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından bizi bekleyen aracımız ile öncelikle panoramik Amsterdam şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Turumuzun ardından Amsterdam limanındaki gemimize transfer. Kaptan’ın hoşgeldiniz kokteyli sonrasında akşam yemeği. Gemimiz bu gece Amsterdam’da demirli kalacak.

 

02.Gün / 16 Haziran 2024 / Amsterdam, Hollanda

Gemimiz bugün öğle saatlerinde Amsterdam limanından öğlen saat 12:00’de demir alacak. Öğleden sonra Hollanda kırsalının muhteşem manzaraları eşliğinde seyir edecek. Bu sabah gemide alınacak kahvaltı sonrasında dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Zaanse Schans, Volendam & Marken turuna katılabilirler. (Tura katılan misafirlerimiz akşam yemeği öncesinde geminin teknik duruş yapacağı Utrecht limanında gemiye tekrar bineceklerdir.) Gemimiz bu gece Almanya’ya doğru yol olacak.

 

03.Gün / 17 Haziran 2024 / Düsseldorf - Köln, Almanya

Gemimiz bu sabah ekstra tura katılacak misafirlerimizin inişi için Düsseldorf’da teknik duruş yapacak. Ardından Köln’e devam edecek. Öğleden sonra saat 15:00’de ise Köln’e yanaşacak. Bugün dileyen misafirlerimiz kahvaltı sonrası yanaşacağımız Düsseldorf’da gemiden inerek rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Düsseldorf & Köln turuna katılabilirler. Gemimiz bu akşam Köln’den saat 20:00’de demir alarak Mosel nehrine doğru yol alacak.

 

04.Gün / 18 Haziran 2024 / Cochem, Almanya

Gemimiz bu sabah Ren Nehrinin kollarından birisi olan Mosel Nehrine girecek. Mosel üzerindeki en güzel kasabalardan birisi olan Cochem’e varana kadar nehir çevresindeki yemyeşil doğa ve yerleşimler size büyüleyecek. Saat 14:00’de Cochem’e varışımız sonrasında dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Reichsburg Kalesi ve Şarap Tadım Turuna katılabilirler. Akşam yemeği öncesi gemimize dönüş. Gemimiz bu akşam 21:00’de demir alacak.

 

05.Gün / 19 Haziran 2024 / Koblenz – Rüdesheim, Almanya

Gemimiz bu sabah Ren Nehri ve Mosel’in birleştiği köşede yer alan ve Almanya tarihinde de önemli ter tutan Koblenz’e yanaşacak. Koblenz’de gerçekleştireceğimiz yürüyüş turunda ‘’Alman Köşesi’’ ve İmparator Wilhem’in heykelini ve şehrin eski yerleşimini ziyaret edeceğiz. Gemimiz saat 11:00’de demir alarak Ren Nehrinde Rüdesheim’a doğru seyredecek. Öğleden sonra Ren Nehrinin en dar yeri olan ve şarkılara konu olmuş Loreley Pasajını geçecek. Saat 17:00’de Almanya’nın en çok turist çeken kasabalarından Rüdesheim’a yanaşıyoruz. Dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Siegfried’s Müzik Aletleri Müzesi ve Rüdesheim turuna katılabilirler. Gemimiz akşam yemeği sonrasında demir alacak.

 

06.Gün / 20 Haziran 2024 / Mannheim - Speyer, Almanya

Gemimiz bu sabah erken saatlerde Mannheim’a yanaşacak. Kahvaltı sonrası dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Mannheim, Speyer & Heildelberg turuna katılabilirler. Almanya’nın en güzel şehirlerinden birisi olan Heidelberg’de Dünyaca ünlü Kale Sarayı ziyaret ettikten sonra Neckar nehrinin ortadan ikiye ayırdığı bu zarif kentte serbest zamanınız olacak. Gemimiz bu akşam Speyer’den demir alarak Strasbourg’a doğru hareket edecek. (Tura katılan misafirlerimiz Mannheim’da gemiden inip akşam üzeri Speyer’de tekrar gemiye bineceklerdir. Gemimiz Mannheim’dan saat 13:00’de hareket edip 15:30’da Speyer’e yanaşacaktır.)

 

07.Gün / 21 Haziran 2024 / Strasbourg, Fransa

Gemimiz bu sabah erken saatlerde Alsace bölgesinin en güzel kenti Strasbourg’a yanaşacak. Kahvaltı sonrası dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Strasbourg & Colmar turuna katılabilirler. Gemimiz bugün öğlen 13:00’de demir alarak son limanı olan Basel’e hareket edecek. (Tura katılan misafirlerimiz Strasbourg’da gemiden inip akşam üzeri yapılacak teknik stopta tekrar gemiye bineceklerdir.)

 

08.Gün / 22 Haziran 2024 / Basel, İsviçre

Sabah gemide alınacak kahvaltı sonrası özel araçlarımız ile Basel Havalimanına transfer. Burada yapılacak pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından TK 7853 no’lu sefer ile saat 11:45’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına uçuş. Türkiye saatiyle 15:35 ’de varış ve turumuzun sonu…

Ücrete Dahil Hizmetler
Paket Tura Dahil Olan ve Olmayan Hizmetler
ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
 

· Anadolu Jet Havayolları ile İstanbul Sabiha Gökcen Havalimanı – Amsterdam / Basel - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arası gidiş dönüş uçuşlar

· 5* Deluxe Amadeus Cara gemisinde 7 gece 8 gün tam pansiyon konaklama (İlk gün akşam yemeği ile başlar, son gün kahvaltı ile sona erer)

· Havalimanı- Liman arası transferler

· İlk gün Amsterdam Şehir Turu

· Liman & Havalimanı vergileri (kişi başı 500 €)

· Gemideki tüm aktivite ve animasyonlar

· 2 gece gemide Türkçe Canlı Müzik

· Kaptan’ın Hoşgeldiniz Kokteyli

· Kaptan’ın Gala Yemeği

· 5 çayı & yemeklerden sonra alınan çay/kahve ve geceyarısı ikramları

· Tur süresini kapsayan seyahat sağlık sigortası, mesleki zorunluluk sigortası. (70 yaş ve üzeri surprim uygulanır)

· Türkçe Rehberlik Hizmeti

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

· Gemi personel servis ücreti (gecelik pp 15 €)

· Rehberin veya geminin düzenleyeceği ekstra turlar

· Kuru temizleme, içecekler, alışveriş gibi şahsi harcamalar

· İptali kapsayan seyahat sağlık sigortası. (Kişi başı 35 €, 70 yaş ve üzeri %100 sürprim uygulanır.)

· Yurtdışı çıkış harcı

· Vize ücretleri (Schengen)
Ekstra Geziler

Ekstra Geziler

-
Ulaşım ve Otel Bilgileri
Uçuş Bilgileri
İstanbul Sabiha Gökçen – Amsterdam         08:50 - 11:30   TK7768
 
Basel  –  İstanbul Sabiha Gökçen     11:45 - 15:35   TK7853
Konaklama - Bilgileri
4*
Misafirler
Toplam Tutar
59.364,08 ₺