Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×
5* DELUXE AMADEUS NOVA NEHİR GEMİSİ İLE TUNA NEHRİ "İZMİR ÇIKIŞLI" 5* DELUXE AMADEUS NOVA NEHİR GEMİSİ İLE TUNA NEHRİ  15 – 22 HAZİRAN 2024 / Münih - Passau – Emmersdorf (Melk) – Viyana (1) – Budapeşte (1) – Estergon – Bratislava - Linz (Salzburg)
5* DELUXE AMADEUS NOVA NEHİR GEMİSİ İLE TUNA NEHRİ "İZMİR ÇIKIŞLI" 5* DELUXE AMADEUS NOVA NEHİR GEMİSİ İLE TUNA NEHRİ  15 – 22 HAZİRAN 2024 / Münih - Passau – Emmersdorf (Melk) – Viyana (1) – Budapeşte (1) – Estergon – Bratislava - Linz (Salzburg)
5* DELUXE AMADEUS NOVA NEHİR GEMİSİ İLE TUNA NEHRİ "İZMİR ÇIKIŞLI" 5* DELUXE AMADEUS NOVA NEHİR GEMİSİ İLE TUNA NEHRİ  15 – 22 HAZİRAN 2024 / Münih - Passau – Emmersdorf (Melk) – Viyana (1) – Budapeşte (1) – Estergon – Bratislava - Linz (Salzburg)

5* DELUXE AMADEUS NOVA NEHİR GEMİSİ İLE TUNA NEHRİ "İZMİR ÇIKIŞLI" 5* DELUXE AMADEUS NOVA NEHİR GEMİSİ İLE TUNA NEHRİ 15 – 22 HAZİRAN 2024 / Münih - Passau – Emmersdorf (Melk) – Viyana (1) – Budapeşte (1) – Estergon – Bratislava - Linz (Salzburg)

15 Haziran 2024 Cumartesi - 22 Haziran 2024 Cumartesi tarihleri arasında olmalıdır
Tur Programı
Özet
Dünya’nın en bilinen ve tercih edilen nehir firmalarından Lüftner Cruises’a ait olan 5* Deluxe Amadeus Nova gemisi 2024 senesinde suya indirilecek olup filonun en yeni gemisi olma özelliğini taşıyacak. 5* otel konforu ve birinci sınıf servis amacıyla hizmet veren gemi toplam 158 yolcu kapasitelidir. Toplam 46 personelin görev yapacağı 5* Deluxe Amadeus Nova filonun en şık gemilerinden birisi olup tüm kabinlerinde konfor ön planda tutulmuştur. Her kabinde Multimedya TV, saç kurutma makinesi, minibar, kasa, dahili telefon, birleştirilebilir iki yatak, kişisel havalandırma sistemi ve duş mevcuttur.
Tur Programı

01.Gün / 15 Haziran 2024, İzmir-Münih – Passau, Almanya

Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar,Sun Express Havayolları kontuarı önünde saat 09:00’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemlerinin ardından XQ 976 no’lu sefer ile 11:30’da Münih’e uçuş. Yerel saat ile 13:20’de varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından bizi bekleyen aracımız ile Passau limanındaki gemimize transfer. Yaklaşık 2 saatlik yolculuk sonrası gemiye varışımızın ardından check-in işlemlerimiz gerçekleştirilecek. Kaptan’ın hoşgeldiniz kokteyli sonrasında akşam yemeği. Gemimiz akşam üzeri demir alarak seferine başlayacak.

 

02.Gün / 16 Haziran 2024, Emmersdorf (Melk), Avusturya/Duernstein, Avusturya / Viyana, Avusturya

Gemimiz bu sabah tarihi Melk kasabası karşısında yer alan Emmersdorf’a yanaşacak. Kahvaltı sonrası dileyenler, rehberlerimizin ekstra düzenleyeceği; Umberto Eco’nun Gülün Adı romanına da esin kaynağı olmuş, Dünyanın en büyük Barok eserlerinden birisi olan Melk Benedict Manastırını ziyaret edebilirler. Öğle yemeği için gemiye dönüş.Gemide öğle yemeği sırasında UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Wachau Vadisi'nin kalbinde yer alan şarap yetiştiricileri köyü olan Dürnstein'a doğru devam edecek. Dürnstein’da yapılacak yürüyüş turu sonrasında gemimiz demir alarak Viyana’ya doğru yola çıkacak. Kara ormanlar içinden muhteşem manzaralar eşliğinde yapacağımız yolculuk sonrasında, Viyana’ya varıyoruz. Gemimiz bu gece Viyana’da demirli olacak.

 

03.Gün / 17 Haziran 2024, Viyana, Avusturya

Sabah kahvaltı sonrasında dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Viyana Şehir Turu’na katılabilirler… Hundertwasser Evleri, Ring Strasse üzerindeki Parlamento Binası, Hofburg Sarayı göreceğimiz yerler arasında. Belediye Meydanı ve ardından Katedral ile şehir merkezini yürüyerek ziyaret ettikten sonra serbest zamanınımız olacak. Akşam yemeği öncesinde gemimize dönüyoruz. Gemimiz akşam yemeği sırasında demir alacak.

 

04.Gün / 18 Haziran 2024, Budapeşte, Macaristan

Gemide alacağımız kahvaltı sonrası öğlene doğru Budapeşte’ye varış. Dileyenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Budapeşte Şehir Turu’na katılabilirler. Şehir turumuzda; Londra parlamentosu örnek alınarak yapılmış Macarların gururu olan Parlamento Binası, Macar halkının en önemli meydanı olan Kahramanlar Meydanı, Gellert Tepesi, Balıkçılar Burcu, St.Matthias kilisesi, Rakoczi alışveriş caddesi, Tren İstasyonu, Tuna’nın incisi Budapeşte’nin muhteşem köprülerinden olan Zincirli Köprü, Elizabeth Köprüsü,Buda Bölümünün en görkemli binası olan Budapeşte Sarayı, panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Şehrin alışveriş merkezi olan Vaci Utca caddesinde serbest zamanımız da olacak. Gemimiz bu gece Budapeşte’de demirli olacak.

 

05.Gün / 19 Haziran 2024, Budapeşte, Macaristan / Estergon, Macaristan

Gemide alacağımız kahvaltı sonrası öğle yemeği saatine kadar gemimiz Budapeşte’de demirli kalmaya devam edecek. Öğle yemeği sonrasında dileyenlerle rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği tipik bir Macar köyü olan Szentendre ziyaret edilecektir. Ardından Osmanlı’nın Tuna boylarındaki en önemli üslerinden biri olan tarihi Estergon Kalesi’ni ekstra turumuza dahil olarak ziyaret ediyoruz. Estergon’da bizi bekleyen gemimize biniş sonrasında gemimiz demir alacak.

 

06.Gün / 20 Hazian 2024, Bratislava, Slovakya / Hainburg,Slovakya

Sabah gemide alınacak kahvaltı sırasında Bratislava’ya yanaşıyoruz. Dileyenler rehberlerinin düzenleyeceği ekstra yürüyüş turunda; Orta Avrupa’nın en eski şehirlerinden olan ve 3 Ülkenin kesişme noktasında yer alan Bratislava’yı tanıyabilirler. UNESCO miras listesinde yer alan Bratislava’daki yürüyüş turumuz, Eski Şehrin tarihi St.Michael kapısından geçerek başlıyor. Sonrasında Opera Binası, Belediye Binası, Eski Saray, şehir merkezinde yer alan, ünlü sanatçı ve bestecilerin yaşadıkları Orta Çağ mimarisinde yapılmış olan evleri görerek şehir meydanında turumuzu tamamlıyoruz.Öğle yemeği sonrası rehberimizin extra tur olarak düzenleyeceği bir zamanlar İmparatoriçe Maria Theresia'ya ait olan, 18. yüzyıldan kalma muhteşem bir kompleks olan Imperial Schloss Hof Sarayı'nı ziyaret edebilir veya yeniden inşa edilmiş Roma Mahallesi ile antik Roma şehri Carnuntum'u keşfedebilisiniz. Gemimiz öğleden sonra hareket edecek. Bu akşam Kaptan'ın Gala Yemeği'nde buluşmak üzere…

 

07.Gün / 21 Haziran 2024, Linz, (Salzburg) Avusturya

Gemimiz bugün öğleden sonra Linz’e yanaşacak. Bugün dileyenlerle rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Mozart’ın kenti Salzburg’a doğru yola çıkıyoruz. Avusturya’nın göller bölgesinde harika manzaralar eşliğinde yapacağımız yolculuk sonrasında varacağımız Salzburg’ta yürüyüş turumuza başlıyoruz. Ünlü Besteci Wolfgang Amadeus MOZART’ın doğum yeri olan şehirde, her köşede Mozart’ı hatırlatan hediyelikler bulmak mümkün. Yürüyüşümüz esnasında; Mozart’ın doğduğu ev, Pazar yeri, alışveriş caddesi ve Salzburg Katedrali, tarihi manastır mezarlığı göreceğimiz yerler arasında. tur sonrasında otobüsümüz ile akşam yemeği öncesinde Linz’e dönüyoruz.

 

08.Gün / 22 Haziran 2024, Passau, Almanya – Münih- İzmir

Sabah gemide alınacak erken kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ardından Münih Havalimanı’na transfer. Burada yapılacak pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından XQ 977 no’lu sefer ile saat 14:20’de Adnan Menderes Havalimanı’na uçuş. Türkiye saatiyle 18.00’de varış ve turumuzun sonu…

Ücrete Dahil Hizmetler
Paket Tura Dahil Olan ve Olmayan Hizmetler

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
 

· 5* Deluxe Amadeus Nova gemisinde 7 Gece 8 Gün Tam Pansiyon Konaklama (İlk gün akşam yemeği ile başlar, son gün kahvaltı ile sona erer)

· Sun Express Havayolları ile İzmir - Münih - İzmir arası tarifeli seferler ile direkt uçuşlar

· Gemideki tüm aktivite ve animasyonlar

· Gün boyu lounge da yer alan self servis olarak çay, kahve ve su

· 5 çayı ve geceyarısı ikramları

· Akşam yemekleri ile ikram edilen kırmızı / beyaz şarap

· Havalimanı liman arası transferler

· Türkçe rehberlik hizmeti (20 kişi olması durumunda)

· Yurtdışı seyahat sağlık sigortası (70 yaş üzeri surprim uygulanmaktadır.)

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

· Gemideki personel bahşişleri (gecelik pp 15 €)

· Türkçe rehberli olarak düzenlenecek ekstra turlar

· Kuru temizleme, alışveriş gibi şahsi harcamalar

· Vize Ücreti (Schengen vizesi)

· Yurtdışı çıkış harcı

Ekstra Geziler

Ekstra Geziler

Ekstra bulunmamaktadır.
Ulaşım ve Otel Bilgileri
Uçuş Bilgileri
XQ 976  15/06/2024 İZMİR - MUNİH    11:30 - 13:20
XQ 977  22/06/2024 MUNİH - İZMİR    14:20 - 18:00
Konaklama - Bilgileri
4*
Misafirler
Toplam Tutar
66.352,20 ₺