Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×
MSC EURIBIA İLE NORVEÇ FİYORDLARI MSC EURIBIA İLE NORVEÇ FİYORDLARI  24 – 31 AĞUSTOS 2024 / 7 GECE 8 GÜN
MSC EURIBIA İLE NORVEÇ FİYORDLARI MSC EURIBIA İLE NORVEÇ FİYORDLARI  24 – 31 AĞUSTOS 2024 / 7 GECE 8 GÜN

MSC EURIBIA İLE NORVEÇ FİYORDLARI MSC EURIBIA İLE NORVEÇ FİYORDLARI 24 – 31 AĞUSTOS 2024 / 7 GECE 8 GÜN

24 Ağustos 2024 Cumartesi - 31 Ağustos 2024 Cumartesi tarihleri arasında olmalıdır
Tur Programı
Özet

MSC EURIBIA İLE NORVEÇ FİYORDLARI

24 – 31 AĞUSTOS 2024 / 7 GECE 8 GÜN

Tur Programı

01.Gün / 24 Ağustos 2024 / İzmir – Bremen (Almanya)

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar, Sun Express Havayolları kontuarı önünde saat 04:30’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemlerinin ardından XQ 984 no’lu sefer ile 06:50’ de Bremen’e uçuş. Yerel saat ile 09:20’de varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından bizi bekleyen aracımız ile Kiel limanındaki gemimize transfer. Gemimiz akşam 19.00’da limandan hareket edecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

 

02.Gün / 25 Ağustos 2024 / Kopenhag (Danimarka)

Gemimiz sabah saat 08.00'da Kopenhag limanına yanaşacak. Danimarka’nın başkenti Kopenhag, ülkenin en büyük adası olan Zealand’da bulunuyor. Şehrin merkezinde bulunan Amalienborg Sarayı, günümüzde hala kraliyet ailesinin ikamet ettiği yer olarak ünlü. Avrupa’nın yaşam standartları en yüksek şehirlerinden birisi olan Kopenhag’ı dileyen misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “Kopenhag Şehir Turu” ile tanıyabilirler. Ekstra turumuzda şehrin simgesi olan ‘Küçük Deniz Kızı Heykeli’, Amelienborg, Chiristianborg ve Rosenbourg Sarayları, Gefion Çeşmesi, Tivoli Bahçeleri, Özerk Hippy Mahallesi ve ‘Chiristiana Bölgesi’ görülecek yerler arasındadır. Ardından ünlü Stroget Caddesinde’de alışveriş yapmanız veya Nyhavn ‘da (Yeni Liman) vakit geçirebilmeniz için serbest zamanımız olacak. Tur sonrası gemimize dönüş. Gemimiz bu akşam 18:00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

 

03.Gün / 26 Ağustos 2024 / Denizde Seyir

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.

 

04.Gün / 27 Ağustos 2024 / Molde (Norveç)

Gemimiz sabah saat 08.00'de Norveç’in Molde limanına yanaşacak Gemide alacağımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği ‘Molde Şehir & Kuzey Atlantik Yolu Turu’ muza katılabilirler. Turumuz gemimizin yanaşacağı Molde’de başlıyor. Yemyeşil bir tipik Kuzey Avrupa şehri olan Molde’den sonraki durağımız ise geleneksel Norveç köyü olan Bud olacak. Yol boyunca farklı fiyortları izleyerek ilerleyeceğiz. Bud’a köyünde 2. Dünya Savaşı döneminden kalan Ergan Kalesi’ni ziyaret edeceğiz. Ardından toplam 8 adet köprüden oluşan bu yol Norveç’in güneyi ile kuzeyini birbirine bağlayan bölgenin en önemli noktalarından biri olan Kuzey Atlantik Okyanus Yolu’nda ilerleyeceğiz. Dünyanın en manzaralı yollarından birisi olan Kuzey Atlantik Okyanus Yolu’nu geçtikten sonra Eide’nin ünlü mermer ocaklarını geçerek Molde’ye geri dönüyoruz. Dönüş yolumuzda muhteşem Romsdals Fiyort’un fotoğrafını çekmek üzere Varden Dağı’nda fotoğraf molası vereceğiz. Tur sonrası gemimize geri dönüyoruz.
 

05.Gün / 28 Ağustos 2024 / Alesund(Norveç)

Gemimiz sabah saat 07.00’da Alesund limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği "Trollstigen ve Alesund Panoramik Turu" na katılabilirler. Turumuz ilk olarak Alesund'un dışındaki trollerin diyarıyla başlayacak. Ardından durağımız 5 metrelik eni ve 25 metrelik derinliğiyle nefes kesici güzellikte bir vadi olan Gudbrandsjuvet olacak. Dilerseniz burada geçidin bir tarafından diğerine köprü üzerinden yürüyebilirsiniz. Bir sonraki durağımız, Ulusal Park Reinheimen'den Trollstigen platosuna gidiş olacak. Troll Yolu'nun (Trollstigen), Kral, Kraliçe ve Piskopos dağlarının ve ayrıca şelale Stigfossen'in muhteşem manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Trol Yolu'nun alt kısmında, Stigfossen'in en iyi fotoğraflarını çekebileceğiniz ekstra bir fotoğraf durağı olacak. Ardından Avrupa'nın en yüksek dikey kaya yüzü olan Troll Duvarı / Trollveggen ziyareti var. Bu duraktan sonra

Alesund'a geri dönüyoruz. Burada Alesund panoramik şehir turunu yapacağız. Turumuzun sonrası gemimize geri dönüyoruz. Gemimiz saat 17.00’de limandan ayrılacak.. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

 

06.Gün / 29 Ağustos 2024 / Flam (Norveç)

Gemimiz sabah saat 07.00’da Flam limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası dileyenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “Muhteşem Flam Fiyortu & Gudvangen & Tvinde Şelalesi Turu” na katılabilirler. Kartpostallara konu olacak manzaralar eşliğinde düzenlenecek bu turumuzda ilk olarak Norveç’in en ünlü şelalerinden biri olan, “ikiz şelale” olarak Türkçe’ye çevirebileceğimiz Tvindefossen’i ziyaret ediyoruz. Ardından “Tanrıların buluşma yeri” anlamına gelen Gudvangen, keyifli yolu ve muhteşem manzarası ile Stegastein duraklarımız olacak. Yine çok keyifli bir başka manzara sunan farklı bir bölgedeki Grimsetelvi’deki molamızda muhteşem doğayı fotoğraflayıp Flam’a dönüyoruz. Tur bitiminde, Norveç’teki son limanımızdan ayrılmadan önce, vergi iadesi de alabileceğiniz, yöreye özgü çok hafif kaz tüyü ünlü Norveç montları, Omega-3 gibi balık yağları ve çok çeşitli diğer hediyelik eşyaları bulabileceğiniz mağazalarda bol bol alışveriş yapabilmek için vaktiniz olacak. Gemimiz saat 18.00’de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

 

07.Gün / 30 Ağustos 2024 / Denizde Seyir

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.

 

08.Gün / 31 Ağustos 2024 / Kiel, Almanya- İzmir

Gemimiz saat 09.00’da Kiel limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltımızın ardından gemi çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz ve bizi bekleyen aracımız ile Hamburg Havalimanı’na hareket ediyoruz. Check-in işlemlerimizin ardından Sunexpress Havayollarının XQ915 sefer sayılı uçağı ile saat 14.50’de İzmir’e hareket ediyoruz. Yerel saat ile 19.00’da İzmir Adnan Menderes Havalimanına varış. Turumuzun sonu.

Ücrete Dahil Hizmetler
Paket Tura Dahil Olan ve Olmayan Hizmetler
ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
 

· Sun Express Havayolları ile İzmir – Bremen / Hamburg– İzmir arası gidiş dönüş direkt uçuşlar

· 5* MSC EURIBIA gemisinde seçilecek kabin tipinde 7 gece 8 gün tam pansiyon konaklama (İlk gün akşam yemeği ile başlar, son gün kahvaltı ile sona erer)

· Bremen Havalimanı - Kiel Liman – Hamburg Havalimanı arası transferler

· Liman & Havalimanı vergileri (500 €)

· Gemideki tüm aktivite ve animasyonlar

· Tur süresini kapsayan seyahat sağlık sigortası, mesleki zorunluluk sigortası. (70 yaş ve üzeri surprim uygulanır)

· Türkçe Rehberlik Hizmeti (Grup 20 kişi ve üzeri olduğu takdirde.

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

· Gemi bahşiş ücreti, gecelik 12 € (rezervasyon esnasında ödenir.)

· Rehberin veya geminin düzenleyeceği ekstra turlar

· Kuru temizleme, içecekler, alışveriş gibi şahsi harcamalar

· İptali kapsayan seyahat sağlık sigortası. (Kişi başı 35 €, 70 yaş ve üzeri %100 sürprim uygulanır.)

· Yurtdışı çıkış harcı

· Vize ücretleri (Bu tur için Schengen Vizesi gerekmektedir.)
Ekstra Geziler

Ekstra Geziler

Ekstra bulunmamaktadır.
Ulaşım ve Otel Bilgileri
Uçuş Bilgileri
İzmir – Bremen (Almanya)         06:50 - 09:20   XQ 984
 
Kiel (Almanya) – İzmir          14:50 - 19:00   XQ 915
Konaklama - Bilgileri
4*
Misafirler
Toplam Tutar
62.858,14 ₺