SHARM EL SHEİKH TURU Sharm El Shei̇kh - Kızıldeniz
SHARM EL SHEİKH TURU Sharm El Shei̇kh - Kızıldeniz

SHARM EL SHEİKH TURU Sharm El Shei̇kh - Kızıldeniz

16 Haziran 2024 Pazar - 20 Haziran 2024 Perşembe tarihleri arasında olmalıdır
Tur Programı
Özet

5*Concorde El Salam Front Otel'de 3 Gece Yarım Pansiyon Konaklama 
Alkolsüz ve Alkollü Her Şey Dahil Konaklama Seçenekleri 
 

Tur Programı

1. Gün 

İstanbul - Sharm El Sheikh 

Uçuştan 3 saat önce havalimanında bulunmanızı öneririz. Gerekli işlemlerin ardından, saat 22:05 Tük Havayollarına ait TK 700 sayılı tarifeli seferle Kızıldeniz'in İncisi Sharm'a hareket ediyoruz. Yaklaşık 2 saat 30 dakikalık uçuşun ardından, saat 00:50 Sharm'a varış. Havalimanı yetkilimizle buluşma, gerekli işlemlerin ardından, otelinize transfer ve odalara yerleşme. Geceleme otelimizde.  
Not: Gece uçuşu sebebi ile otel rezervasyonunuz bugünden başlamaktadır 

 

2. Gün 

Sharm El Sheikh

Kahvaltı, akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Gününüz serbest. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek ekstra turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.

3. Gün 

Sharm El Sheikh 

Kahvaltı, akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Gününüz serbest. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek ekstra turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.

 

4. Gün 

Sharm El Sheikh 

Kahvaltı otelimizde odalar saat 12:00'da boşaltılacaktır otelinizin imkanlarından yararlanmaya devam edebilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek turlara katılabilirler. Rehberimiz tarafından belirlenen saatte havalimanına transfer.

5. Gün 

Sharm El Sheikh - İstanbul

Saat 01:40 Türk Havayollarına ait TK 701 sefer sayılı uçakla İstanbul'a hareket ediyoruz. Yaklaşık 2 saat 30 dakika sürecek yolculuğun ardından,
Saat 04:25 İstanbul'a varış.

Ücrete Dahil Hizmetler
Paket Tura Dahil Olan ve Olmayan Hizmetler

Seyahate Dahil Olan Hizmetler 

- Türk Havayolları tarifeli seferleri ile İstanbul/Sharm el Sheikh/İstanbul hattında ekonomi sınıf uçak bileti 
- Havalimanı Vergileri 
- Sharm el Sheikh'te seçeceğiniz otel kategorisinde 3 gece seçilen pansiyon tipinde konaklama (eğer yarım pansiyon otel kategorisinde bulunuyorsanız  ek hizmetler bölümünden ya da Mısır'a varışta rehberimize ödeme yaparak Alkolsüz veya Alkollü Her Şey Dahil Farkı satın alabilirsiniz. Her Şey Dahil sistemleri oteldenden otele değişiklik göstermektedir. ) 
- Havalimanı/otel/havalimanı transferleri 
- Panoramik Sharm Şehir Turu 
- Mısır deneyimi olan Prontotour Profesyonel Türkçe Rehberi 
- Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır) 
ÖNEMLİ NOT: Türkçe rehberlik hizmeti yeterli kişi sayısına ulaşıldığı taktirde verilmektedir. Aksi durumda hizmetleriniz İngilizce konuşan personel ile verilmektedir. Rehberlik hizmeti Sharm karşılamalı olarak verilmektedir. 

 

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

- Yurtdışı Çıkış Harcı 
- Ekstra Turlar 
- Mısır'a vizesiz gitme imkanınız bulunmaktadır. Ancak bu kapsamda Sadece Sharm el Sheikh havalimanına iniş yapıp aynı havalimanından dönüş yapılması ve Güney Sina Bölgesinden dışarıya çıkılmaması gereklidir. Kahire turuna katılacak Normal (Bordo) Pasaport hamili misafirlerimizin Mısır'a varışta kapı vizesi almaları gerekmektedir.  
- Yukarıda ve programda dahil olduğu açıkça belirtilmemiş her türlü hizmet 
- Pasaportunuzun en az 6 ay geçerliliği olması gerekir. 
- Seyahat Güvence Paketi: Vize reddi ile karşılaşan misafirlerin veya hastalık sorunu nedeni ile tura katılması mümkün olmayacak misafirlere tur bedeli kadar ödeme yapılmasını sağlamaktadır.( Seyahat iptali nedeniyle tazminat başvurularında uygulanacak sigortalı katılım payı (muafiyet) %20 oranındadır.Teminat detayları sigorta şartnamesinde yer almaktadır. Bununla birlikte bagaj kaybından, hasarına, ferdi kaza teminatına kadar birçok ek teminatı barındırmaktadır. İptal teminatında tur bedeli kişi başı 3000 Euro ile sınırlıdır.) NOT: Seyahat Güvence Paketi fiyatı katıldığınız turun bedeline göre değişiklik göstermektedir. 

Ekstra Geziler

Ekstra Geziler

KAHİRE (TAM GÜN/ÖĞLE YEMEKLİ) OTOBÜSLÜ/UÇAKLI 
Kahire'ye gelip de görmeden dönmenin olmayacağı tüm yerleri kapsayan bu gezimizde Giza Piramitleri ve Sfenks (giriş ücreti dahil), Kahire Ulusal Müzesi (giriş ücreti dahil) ve Khan el Khalil Çarşısı gezeceğimiz yerlerden sadece bazılarıdır. Öğle yemeğini gezi esnasında yerel bir restoranda alacağız. Not: Bu gezi Sharm’dan Kahire’ye aynı gün gidiş ve dönüş şeklinde gerçekleşmektedir. Yaklaşık 24 saat sürmektedir. Sharm-Kahire arasındaki mesafe 520 km’dir, konvoy ile gidilip dönüldüğünden yaklaşık 8 saat kadar sürmektedir. (Geziniz tarihlerine uygun uçak olması durumunda fiyat farkı ödeyerek uçaklı Kahire turu gerçekleştirebilirsiniz. Rehberinize danışınız) 
Notlar: Bu gezimiz için Vize gerekmektedir, Sharm Havalimanına varışta 25 USD karşılığında alabilirsiniz. Bu gezimiz minimum 15 kişi katılım ile gerçekleşmektedir. Yeterli sayıya ulaşılmaması durumunda fiyat farkı ile yapılması teklif edilir. 
Otobüslü Yetişkin Ücret: 125 USD 
Otobüslü Çocuk 2-12 Yaş Ücret: 75 USD 
Uçaklı Yetişkin Ücret: 300 USD 
Otobüslü Çocuk 2-12 Yaş Ücret: 250 USD 
 
ÇÖLDE ATV/BUGGY SAFARİ 
Macera ve adrenalin tutkunları için benzersiz bir deneyim. Çölü karış karış bilen profesyonel ekip liderlerimizi takip ederek çölün uçsuz bucaksız coğrafyasında hayatınız boyunca unutamayacağınız bir gezi sizleri bekliyor. Çölde bir Bedevi kampı ziyareti ve kampta naneli çay ikramı fiyata dahildir. Gezimiz esnasında dilerseniz, önceden rehberimize bilgi vermek koşulu ile Kum Kayağı (Sand Surfing) aktivitesine ekstra ücret ödeyerek katılabilirsiniz. 
İki Kişilik ATV Fiyat (2 kişi için toplam): 50 USD 
Tek Kişilik ATV Fiyat: 35 USD 
İki Kişilik Buggy Fiyat (2 kişi için toplam): 70 USD 
Tek Kişilik Buggy Fiyat: 50 USD 
 
CAM DİPLİ TEKNE GEZİSİ 
Dünyanın en renkli ve en güzel sualtı yaşamına sahip denizlerinden birisi olan Kızıldeniz'in hazinelerini tabanı camdan yapılmış bir tekneden zahmetsizce izlemek isterseniz bu gezi sizin için biçilmiş kaftan. 
Standart Yetişkin Ücret: 20 USD 
Standart Çocuk 2-12 Yaş Ücret: 10 USD 
 
CAM DİPLİ DENİZALTI GEZİSİ 
Dünyanın en renkli ve en güzel sualtı yaşamına sahip denizlerinden birisi olan Kızıldeniz'in hazinelerini tabanı deniz seviyesinin 3 metre altında camdan yapılmış denizaltında zahmetsizce izlemek isterseniz bu gezi sizin için biçilmiş kaftan. 
Standart Yetişkin Ücret: 45 USD 
Standart Çocuk 2-12 Yaş Ücret: 25 USD 
 
ÇÖLDE BEDEVİ GECESİ (YEMEKLİ) 
Çölün sonsuzluğunda ve kısıtlı imkanlarla yaşayan Bedeviler, kuşkusuz ki dünyanın en ilginç toplumlarından birisidir. Bu gezimizde hem uzaydaymışsınız gibi bir his veren çöl gecesinin büyülü ortamını hem de çölün bu kadim insanlarının kültürel özelliklerini deneyimleyeceksiniz. Bedeviler tarafından hazırlanan yemek ve cabası. Oteldeki akşam yemeğimiz ne olacak diye düşünmeyin zira çöl havası sizi acıktıracak ve otele dönüşte bir daha yemek isteyeceksiniz. 
Yetişkin Ücret: 35 USD 
Çocuk 2-12 Yaş Ücret: 20 USD 
 
RAS MOHAMMED TEKNE GEZİSİ (TAM GÜN/ÖĞLE YEMEKLİ) 
Batıda Süveyş Kanalı, doğuda ise Akabe Körfezine bakan Ras Mohamed Milli Parkı, Kızıldeniz'in en güzel yerlerinden birisidir. Mangrov ağaçları, tuz göletleri, bakir plajları, doğal çöl yapısı, inanılmaz güzellikteki sualtı yaşamı ile Mısır'a gidenlerin mutlaka ziyaret etmek istedikleri yerlerden birisidir. Tam günlük ve öğle yemekli tekne gezimizde Ras Mohamed'in tüm güzelliklerinin tadını doyasıya çıkarabileceksiniz. Teknemizde, alkolsüz limitli içecekler ikram edilecektir. Dileyen misafirlerimiz rehberimize önceden haber vermek kaydı ile scuba (tüplü) dalış gerçekleştirebilirler. 
Yetişkin Ücret: 50 USD 
Çocuk 2-12 Yaş Ücret: 25 USD 
Dalış Ücreti: 20 USD 
  

SAKİN KENT DAHAB, ÇÖL, KANYON, VAHA ve MAVİ LAGÜN GEZİSİ (ATV ve DEVE GEZİSİ DAHİL) 
Kahvaltının ardından özel aracımızla otelimizden hareket ederek, Kızıldeniz’in en güzel koylarından birisi olan 3 Havuz bölgesine gidiyoruz. Burada bulunan Bedevi çadırlarında mola veriyoruz. Vaktinizi, bölgenin adına ilham veren deniz içinde iç içe geçmiş havuz görünümlü resiflerde şnorkel ile Kızıldeniz’in akvaryum gibi olan sualtı yaşamını gözlemleyip, denize girip güneşlenerek geçirebilirsiniz. (1 adet meşrubat ve 1 adet su ikramımızdır) Ardından, ATV ile Kanyon ve Vaha gezisi yapıyoruz. Sonrasında, develer ile deniz kenarında keyifli bir gezi yapıyoruz. Bölgedeki keşfimizin bitimi ile birlikte sakin ve huzurlu atmosferi, cana yakın ama rahatsızlık vermeyen insanları ile ünlü Dahab’a giderek burada deniz kenarında bulunan restoranlardan birinde öğle yemeğimizi alıyoruz. (Et, Tavuk, Balık, Vejeteryan Menü seçebilirsiniz, su ve 1 meşrubat fiyata dahildir) Vereceğimiz serbest zamanda çarşıda gezip alışveriş yapabilirsiniz. Ardından, Dahab'ın en güzel bölgelerinden Mavi Lagüne giderek plajda yüzme molası veriyoruz. Şezlong, şemsiye ve birer adet alkolsüz içecek fiyata dahildir. Keyifli gezimizin bitimi ile birlikte otelimize transfer. 
Yetişkin Ücret: 95 USD 
Çocuk 2-12 Yaş Ücret: 50 USD 

 

Ulaşım ve Otel Bilgileri
Uçuş Bilgileri

16 Haziran 2024 

TK 700 İSTANBUL - SHARM el SHEIKH 22:05 - 00:50 

20 Haziran 2024 

TK 701 SHARM el SHEIKH - İSTANBUL  01:40 - 04:25 

Konaklama - Bilgileri

5*Concorde El Salam Front Otel

Misafirler
Toplam Tutar
56.119,00 ₺