Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Turabdin Hotel

Işıklar Mah. Manastır Cad. No:17 Midyat / Mardin
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Otel Hizmetleri
Genel Hizmetler
Temizlik Hizmetleri

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Turabdin Otel, Midyat antik kentinin doğusunda bulunan Midyat Güzel Ova ortasında sizi bekliyor. Bina içinde ve dışında tüm yapı Midyat Katori Taşı ile yapılmıştır. Mimarisi ve taş dekorasyonu Süryanice el işi tasarımları , güzel bir dekorasyon ile dekore edilmiştir. Otel Süryani mimarisinin güzel bir örneği olduğunu ve yüzyıllardır Tur Abdin bölgesinde yaratılış ruhunu vermiş insanlar tarafından yapılan taş işçiliğinin güzel örneklerinden inşa edilmiştir. Turabdin Otel konumu ve mimarisiyle saray görünümündedir . İnanç ve kültür turizmi yönünden önemli özelliklere sahip, Midyat günümüzde halen bir “Müze Şehir” görünümündedir. Turabdin Otel; 19 oda, 45 yatak kapasiteli tüm odaları konforlu yataklar, muhteşem renk dekorasyonuyla dizaynı, wireless sistemi ile odalarda genel kullanım alanlarında sınırsız ve ücretsiz internet kullanım imkanı, uydu yayın kanallarını izleyebileceğiniz renkli LCD TV, radyo kanalları, telefon bağlantısı, minibar, saç kurutma makinesi ile donatılmıştır.

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Otel Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Temizlik Hizmetleri

Popüler Olanaklar

Temizlik Hizmetleri

Yorumlar

Caner G*** Önerilir
26.04.2023
Çocuklu Aile | Tatil
8,7
Konumu gayet güzel.Otelin sahibi hanımefendi çok nezaket sahibi.Kahvaltı benim için gayet yeterli derecede.Kaldığımız oda ailem için yeteliydi.Fiyat ve performans olarak gayet mükemmeldi.
Böcek , örümcek vardı banyoda ilaçlama yapılsa güzel olabilir.Kaldığım 118 numaranın minibarı bomboştu.
Muhammet D*** Önerilir
24.10.2022
Olgun Çift | Tatil
5,3
Ödediğim bedelin karşılığını alamadım. Zorunlu olmadıkça bir daha kalmam.
CİHAT K*** Önerilir
16.10.2022
Genç Çift | Tatil
10
mükemmel otel işletmecileri. aile sıcaklığı var. çok iyi niyetliler.
erdal u*** Önerilir
1.06.2022
Olgun Çift | Tatil
9
very friendly hostess
Eyüp K*** Önerilir
26.03.2022
Bebekli Aile | Tatil
3
Buz gibi odada kalmak zorunda bırakıldık. Kalorifer çok geç yakıldı ve bir kaç saat sonra söndü. Klima ise yaramadı. Zaten bunu bildiklerinden elektrikli battaniye veriyorlar. Sıcak su sadece banyoda şofben ile sağlanıyor. Kahvaltı yok gibi bir şey. Tatil boyunca en çok ödeme yaptığım otel olmasına rağmen en kötü deneyimdi.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı 74,9 km uzaklıkta
  • Turabdin Hotel, Mor Hobil ve Mor Abrohom antik Manastırı yolu üzerinde bulunmakta olup yürüyüş mesafesindedir. Alışveriş mağazalarına ve gümüşçüler çarşısına 300-400 metre uzaklıktadır. En yakın havaalanı Mardin havaalanı 85 km., Mardin antik kenti 65 km., Hasankeyf 45 km. uzaklıktadır.
7,4
İyi
5 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri