Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Kurfal Otel - Special Class

Plaj Caddesi No.35 Agva
Ücretsiz Otopark
Visa
Bahçe
Restoran

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Kurfal Hotel Ağva’da denize 50 m uzaklıkta, doğanın en güzel renkleriyle kültür zenginliğini dokusuna işleyen ve yöre malzemeleriyle dekore edilen Bakanlık S Belgeli Butik bir Oteldir. Ön taraftaki çam ağaçlarının arkasında Karadeniz\'in eşsiz görüntüsü, arka taraftaki havuz, şehir merkezine yürüme mesafesinde olunması oteli farklı kılan özelliklerdendir.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa

Genel

  • Bahçe

Yeme-Içme

  • Restoran

Havuz Ve Spa

  • Plaj/Havuz Şemsiyesi

Eğlence

  • Oyun Odası

Otel Özellikleri

* 1 Adet 100 Kişilik Kapalı & Açık Restoran Organik çiftliğinde yetiştirilmiş Sebzeler ile ağırlıklı Köy Yemekleri, Türk ve Uluslararası Alacarte Menü ile hizmet verirken, Kapalı Mekanında; Şömine Şarap Köşesi, Açık Büfe, Açık Mekanında; Sebze ve Hamaklı Bahçe, Havuz, Özel Günlerde Canlı Müzik ve Organik üretilmiş Özel Kurfal Şarabını konuklarına sunmaktadır. Kurfal Hotel, faal olarak organik tarım yapan ve mutfağından konuklarına sunan tek oteldir. * Kurfal Hotel\'e 700 metre mesafede, Ağva Nehri kenarında, Gizli Bahçe isimli A La Carte Restorant aynı zamanda nehir keyfini çıkarma olanağını sizlere sunmaktadır. Dev Şömine, Organik ürünlerle Özel Köy Yiyecekleri, Balık çeşitleri, Uluslararası ve Türk Mutfağı Alacarte Menü sunulan ve Kurfal Hotel’e ait açık ve kapalı mekanlara sahip olan Gizli Bahçe Restaurant; Ziyafet, Bayi Yemekleri, Gala yemekleri, Düğün ve çeşitli organizasyonlar için de size eşsiz bir güzellik yaşatıyor. * 100 kişi kapasiteli restoran, 30 kişi kapasiteli toplantı salonu, 40 araçlık otopark, 75 kişi kapasiteli ve havuza ait bar, bir dönüm arazi üzerine kurulu yazlık çay bahçesi otelin sahip olduğu özellikler arasındadır. * Otel, misafirleri için mutfağında sunduğu yiyeceklerin çoğunu Kurfallı Köyü\' ndeki çiftliğinde ekolojik şartlarda yetiştirmektedir. Kurfal Hotel’e ait Organik Sebze ve Meyve Çiftliğinde huzurla beslenirken, Doğanın şifasıyla mutlu ve sağlıklı olmak artık elinizde. Güne güzel bir kahvaltıyla, organik köy yumurtası, sütü, domatesi, biberi tadarak başlamak süper olacak ve siz doğal lezzetin farkındalığını yaşayacaksınız. * Yeşilin en güzel renkleriyle doğada huzuru içinize çekerken, yapacağınız toplantının etkilerini bir düşünün.İşte Kurfal Hotel bu düşünceyle salonlarında TOPLANTI GRUBLARI’nı ağırlıyor. 100 kişiye kadar 2 ayrı toplantı salonu tiyatro, sınıf ve U düzende farklı kapasiteler ile kullanılabilir. * Isıtmalı Açık Yüzme Havuzu, Deniz Sahil (50 metre), Kilimli Koyunda Deniz sefası , tekne turları, Piknik Organizasyonları, 13 Delikli Mini Golf Sahası, Masa Tenisi, Langırt, Dart, Satranç, Okey, Kağıt Oyunları, Bisiklet, Trekking gibi olanakları da Kurfal Hotel\'de bulabilmeniz mümkün... * Çalışma ekibi güleryüz, tatlı dil ve içtenliği ile sizi tesislerine giriş yaptığını andan itibaren ayrılacağınız ana kadar memnun ve mutlu etmeye odaklanmıştır. * Otelde, mini golf, çok amaçlı salonda sinema, toplantı, masa tenisi,hava okeyi, masa futbolu, canlı müzik, doğa yürüyüşü, bahçede dev satranç, ATV safari, tekne turu, dere bisikleti, kano ve olta balıkçılığı gibi hizmet ve aktiviteeri bulabilirsiniz. * Otelde 24 saat ön büro hizmeti, oda servisi, çamaşırhane hizmetleri, internet erişimi, otopark, özel plaj, 20 kişi kapasiteli doğal şömineli oturma salonu, 30 kişi kapasiteli doğal şömineli Isabella Cafe&Bistro&Bar, doğal çimen zeminli bol çiçekli arka bahçe ve arka bahçede yaz aylarında ateş başı canlı müzik eğlencesi gibi birçok hizmet mevcuttur.

Oda Özellikleri

* Tesisin bünyesinde 16 standart oda, 8 çatı katı özel oda, 1 çatı katı aile odası, 2 country oda, 1 jakuzili country oda, 3 jakuzili balayı odası, 1 harem odası bulunmaktadır. Farklı oda tiplerine sahip olunması, istekleri farklı olan konukların konaklama taleplerine çok rahat yanıt verilebilmesine olanak sağlamaktadır. * Otelin standart odalarında uydu kanallı TV, telefon, merkezi ısıtma, klima, duşa kabin, buklet malzemeleri, saç kurutma akinesi mevcuttur.

Otel Tanıtım Bilgisi

Çam ağaçlarının arkasında, Karadeniz'in eşsiz görüntüsü eşliğinde bir tatil...

Otel Yakınında

* İstanbul Anadolu Yakası - 85 km * Sabiha Gökçen Havalimanı - 80 km * Şile - 35km * İzmit - 80 km * Gebze - 70 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Cengiz Topel Havalimanı 71,9 km uzaklıkta
  • Kurfal Hotel, Ağva / Şile\' de kurulmuştur. Ağva\'ya sadece 3-4 dakika yürüme mesafesindedir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri