Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

ALEXANDER

6 PIAZZA CHIESA NUOVA, ASSISI, IT
Asansör Bulunmuyor
Lobide Televizyon
Çatı Terası
Visa

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel Alexander, Assisi bölgesinde, tarihi bölgede ve Piazza del Comune ve Minerva Roma Tapınağı ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel Santa Maria delle Rose ve San Rufino Katedrali yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kasa (safebox) ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Hotel Alexander belirli saatlerde oda servisi olanağı sizi bekliyor.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ekspres giriş hizmeti, ekspres çıkış hizmeti ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Otel Özellikleri

  • Asansör Bulunmuyor
  • Lobide Televizyon
  • Çatı Terası

Ödeme

  • Visa
  • American Express
  • Diners Club

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Aeroporto Internazionale dell'Umbria - Perugia "San Francesco d'Assisi" - S.A.S.E. SpA 17,3 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri