Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel IL Castello

Viale Guglielmo Marconi, 1, 06081 Assisi PG, Italy
Toplantı Merkezi
Asansör
Kapı Görevlisi
Oda Servisi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

16. yüzyıldan kalma güzel bir evden dönüştürülmüştür. Il Castello otel- mükemmel bir kaledir- İtalya’nın yeşil kalbi, Umbria bölgesinde özellikli panoramik bir pozisyona sahiptir. Otelin tam konfora sahip 46 odası bulunmakta. Odalar geniş ve iyi bir zevkle döşenmiş. Bazıları güzel kır manzarasına, diğerleri köye bakımaktadır. Kalenin diğer kısmında bahçesiyle mükemmel bir yüzme bulunmaktadır. Geniş ortaçağa ait salonlarda otelin restaurantı yer almakta; ziyafet ve resepsiyonlarda 250 kişiye kadar hizmet verebilmektedir; mükemmel bir atmosferde iki kişilik hoş bir akşam yemeği için özel itinalı yerleri de bulunmaktadır. Kale rahatlatıcı tatiller ve şık toplantılar dışında başka bir çağa dalarak haftasonu geçirmek içinde ideal bir yerdir. Üstelik, kısa bir süre önce restore edilen dünyanın en küçük tiyatrosu "La Concordia" kalenin yakınında yer almaktadır.

Otel Özellikleri

  • Toplantı Merkezi
  • Asansör

Otel Hizmetleri

  • Kapı Görevlisi
  • Oda Servisi

Otel Tanıtım Bilgisi

''Tarihin üstünlüğünü, modern konfor ve misafirperverlikle hissedin..’’

Otel Yakınında

* Sant Egidio Havaalanı- 15 km * Otobüs Terminali - 0.2 km * Assisi S.Mangeli Tren İstasyonu - 4 km * Umbria Fiere Fuar Merkezi - 6 km * S. Francis - 0.2 km * Ipercoop Alışveriş Bölgesi - 15 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Aeroporto Internazionale dell'Umbria - Perugia "San Francesco d'Assisi" - S.A.S.E. SpA 13,8 km uzaklıkta
  • Il Castello otel tarihi merkezin içinde, Assisi’nin ortaçağa ait duvarları içinde inşa edilmiş, St. Francis’in Basilica’sının yakınındadır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri