Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Kaya Ramada Plaza Hotel

Atatürk Mah 604 Sok. No 1 Esenyurt

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Ramada Kaya Plaza Istanbul Hotel, İstanbul (Beylikdüzü) konaklamanızda, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ve Endem Televizyon Kulesi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 5 yıldızlı otel, Büyükçekmece Plajı ve Torium Alışveriş Merkezi civarındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 317 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Yemek
Bu otelde, misafirlerine yemek servisi yapılan 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Ayrıca 24 saat oda servisi mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimiz için her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık ofis, ekspres çıkış hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. İstanbul bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3318 ayak kare alanda konferans merkezi ve toplantı odaları sunmaktadır. Havaalanından otele transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • İstanbul Havalimanı 39.3 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri