Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Rawee Waree Luxury

MOO. 6 SAN PHI SUEA, MUEANG, CHIANG MAI 211 Chiang Mai

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Sibsan Luxury Hotel Rimping, Chiang Mai konaklamanızda, Kabileler Müzesi ve Chiang Mai Ulusal Müzesi ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı resort otel 700. Yıl Stadı ve Chiang Mai Uluslararası Sergi ve Kongre Merkezi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 32 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve spor salonu mevcuttur. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet hizmetleri vardır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Yemek
Sibsan Luxury Hotel Rimping restoranında bahçe manzarasıyla yemek yiyebilir veya odanızda kalarak belirli saatlerde oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Chiang Mai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 344 ayak kare alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. karavan/otobüs/kamyon otoparkı misafirlerimize hizmet vermektedir.

Otel Özellikleri

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet hizmetleri vardır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Yeme İçme

Sibsan Royal Cuisine restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Yenilenme ve SPA

Otelde açık havuz ve spa küveti vardır. Diğer olanaklar arasında spor salonu bulunur.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Kalapa Spa, 4 tedavi odasına sahiptir. Misafirlere Tayland masajı, yüz bakımı ve vücut ovma (body scrub) seansı sunulmaktadır. Spada misafirlerimize aromaterapi dâhil pek çok farklı tedavi terapisi sunulmaktadır.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Bu otel misafirlere, havaalanı ve tren istasyonu transfer hizmeti sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayının üzerindeki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 24 saat önce otelle iletişime geçmeli ve varış detaylarını otele bildirmelidir.
  • Bu otelde, rehber hayvanlar da dâhil olmak üzere hiçbir evcil hayvana izin verilmemektedir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başı (tek yön) 800 THB.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Otelin Sundukları

  • Bu otel misafirlere, havaalanı ve tren istasyonu transfer hizmeti sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayının üzerindeki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 24 saat önce otelle iletişime geçmeli ve varış detaylarını otele bildirmelidir.
  • Bu otelde, rehber hayvanlar da dâhil olmak üzere hiçbir evcil hayvana izin verilmemektedir.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Chiang Mai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 344 ayak kare alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

700. Yıl Stadı - 3,7 km / 2,3 mi
Meechok Plaza Alışveriş Merkezi - 4,1 km / 2,5 mi
Chiang Mai Uluslararası Sergi ve Kongre Merkezi - 4,4 km / 2,8 mi
Lanna Hastanesi - 4,8 km / 3 mi
Kabileler Müzesi - 4,9 km / 3,1 mi
Chiang Mai Rajabhat Üniversitesi - 6,1 km / 3,8 mi
Chiangmai Merkez Festivali - 6,2 km / 3,9 mi
Riverside - 6,9 km / 4,3 mi
Muang Mai Pazarı - 7,1 km / 4,4 mi
Chiang Mai Ulusal Müzesi - 7,4 km / 4,6 mi
Wat Jed Yot - 7,8 km / 4,8 mi
Huay Tung Tao Lake - 8,1 km / 5 mi
Bangkok Hastanesi Chiang Mai - 8,5 km / 5,3 mi
Dünya Böcek ve Doğa Harikaları Müzesi - 8,7 km / 5,4 mi
Doi Suthep-Pui Ulusal Parkı - 8,7 km / 5,4 mi

Tercih edilen havaalanı Sibsan Luxury Hotel Rimping Chiang Mai (CNX-Chiang Mai Uluslararası) - 21,4 km / 13,3 mi mesafede

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Chiang Mai Uluslararası Havaalanı 12,2 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri