Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Innere Enge

Engestrasse 54
Toplantı Merkezi
Evcil Hayvan Kabul Edilir
Kahve
Televizyon

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Tarihi Innere Enge Otel, 18. yüzyılın başından beri , Bern halkı için popüler bir toplantı ve gezi alanı olmuştur. Oteli ziyaret eden önde gelen misafirler arasında 1810'da verilen "Grand Dejeuner"'in şefer konuğu olan İmparatoriçe Josefin de ( Napolyon'un karısı) yer almaktadır. İmparatoriçe otel bahçesinden muhteşem Bern Alpleri'nin eşsiz manzarası karşısında büyülenmiştir. Şimdi, iki asır sonra, Innere Enge tepeden tırnağa yenilenmiş ve titiz misafirler için kusursuz bir konum haline getirilmiştir. Pazartesi'nden Cuma'ya dört dil konuşabilen otel sekreterliği tüm olanaklarıyla hizmetinizdedir. Innere Enge, Karen Brown'un "Büyeliyici Konaklama ve Gezi Alanları 2004" İsviçre Rehberi'nde yer almaktadır. Marians Jazzroom'un sıradışı özelliklerinden biri, otele bağlı olan ama ayrı bir girişe sahip Louis Armstrong Bar'dır. Dünyada eşi benzeri olmayan bu mükemmel ortamda içecekler, hafif yemekler ve eğlenceli sohbetler eşliğinde dünyaca ünlü yıldızlar tarafından sergilenen canlı jazz performanslarının tadını çıkarabilirsiniz. Marians Jazroom , dünyadaki en iyi caz odalarından biri olarak kabul edilmektedir. Her yıl, Mart'tan Mayıs'a kadar süren Bern Uluslararası Caz Festivali , Marians Jazzroom'da gerçekleşmektedir. Innere Enge, her biri müşteri memnuniyetini had safhaya çıkarmayı hedefleyen 26 ferah odaya sahiptir. 7 oda büyük caz sanatçıları Hazy Osterwald, Clark Terry, Lionel Hampton, Milt Minton, Wild Bill Davison, John Lewis ve Louie Bellson'a ithaf edilmiştir. Bu odalar , müzisyenlerin kişisel eşyalarıyla dekore edilmiştir.

Otel Özellikleri

  • Toplantı Merkezi

Alkol Kullanımı

  • Evcil Hayvan Kabul Edilir

Yeme-Içme

  • Kahve

Oda Özellikleri

  • Televizyon
  • Pantolon Askısı
  • Radyo

Otel Hizmetleri

  • Oda Servisi

Otel Özellikleri

* Otel holünde bulunan şömine çevresinde arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızla buluşabilir ve modern teknik olanaklara sahip konferans odalarını kullanabilirsiniz. Misafirler, titizlikle sunulan servislerden memnuniyet duyacaktır. * Otel tekerlekli sandalye kullanımına olanak sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir.

Oda Özellikleri

* Her bir odada banyo / WC, özel havalandırmalı pencereler, ses yalıtımı, telefon, kablosuz internet erişimi, radyo, uyandırma servisi, TV, minibar ve çay / kahve makinesi mevcuttur.

Otel Tanıtım Bilgisi

Yüksek standartlarda hizmet kalitesine eşlik eden muhteşem tarihi dokunun keyfini çıkarın...

Otel Yakınında

* Ana metro istasyonu - 3.5 km * Eski Bern merkezi - 3.5 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Bern Havaalanı 22 km uzaklıkta
  • Merkezi konumuna rağmen huzurlu ve sessiz bir alanda yer alan Innere Enge , Bern Alpleri'nin ve şehir merkezinin eşsiz manzaralarını görmektedir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri