Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Mia Berre Hotel

Ayazmadere Caddesi No:6 Fulya Beşiktaş/İstanbul
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Otel Hizmetleri
Genel Hizmetler
Kablosuz İnternet

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda yaz konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.


Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Otel Hizmetleri
  • Genel Hizmetler

Otel Hizmetleri

  • Kablosuz İnternet

Otel Özellikleri



Tesiste toplantı salonu bulunmaktadır.

Ihlamur toplantı salonu; sınıf düzeninde 28 kişi, tiyatro düzeninde 45 kişi, konferans düzeninde 26 kişi olarak toplantılarınıza ev sahipliği yapmaktadır. Toplantı salonunda bilgisayar, yansıtma cihazı ve perdesi, TV, fotokopi, video kayıt cihazı, kablolu-kablosuz mikrofon, masa mikrofonu,ses düzeni, konuşma kürsüsü, havalandırma sistemi ve 24 saat teknik ekip desteği bulunmaktadır.

Toplantı ve Konferans Kayıt Sistemi

Misafirlerimizin toplantı sonrası değerlendirme ve arşiv amacıyla kullanabilecekleri, kayıt sistemi ve dvd çoğaltma olanağı da yararlanabilecekleri hizmetlerdendir.

Ayarlanabilir göz sağlığını tehdit etmeyen aydınlatma sistemiyle toplantı akışının daha hızlı ve akıcı olması hedeflemiştir.

Toplantı salonumuza güçlü klima ve havalandırma sistemleriyle sürekli taze hava girişi sağlanmaktadır. Salon ısısı merkezi sistemden bağımsız olarak toplantı halindeki misafirlerimiz tarafından ayarlanabilmektedir.


Yorumlar

Erden B*** Önerilir
4.11.2023
Çocuklu Aile | Tatil
10
Lokasyonu ve otel çok iyiydi temiz güzel bir otel

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • İstanbul Havalimanı 39.3 km uzaklıkta
  • Dolmabahçe Sarayı 2,2 km, Galata Tower 4,3 km, Topkapı Sarayı 5,4 km, Süleymaniye Camii 5,7 km, Historic Areas of Istanbul 5,8 km, Ayasofya 5,9 km, Yerebatan Sarayı 5,9 km, Kapalı Çarşı 6,0 km, Mavi Camii 6,3 km, Sultanahmet 6,3 km mesafededir.
9,7
Müthiş
1 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri