Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

THE 4ROOMS

R. do Padre Luís Cabral 1015, 4150-464 Porto, Portugal

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Porto ziyaretinizde The 4Rooms, okyanus kıyısında ve Sao Joao Baptista da Foz do Douro Kalesi ve Carneiro Plajı ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel Passeio Alegre Parkı ve Ourigo Plajı yakınındadır.

Odalar
Misafirler 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPad ve iPod takma konsolu ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda tek kişilik çekyat vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Özellikler
Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirlerimize (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı, hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi ve lobide şömine sunulmaktadır.

Yemek
The 4Rooms restoranında bahçe manzarasıyla yemek yiyebilirsiniz. Ayrıca, hafif yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Uzun süreli otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Francisco de Sa Carneiro Havaalanı 19 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri