Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Six Senses Kaplankaya

Bozbük Mahallesi, Merkez Sokak No:198, 48200 Milas/Muğla
Yiyecek Servisi
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Denize Sıfır

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Six Senses Kaplankaya, antik zeytin ağaçları, selvi ağaçları ve çok sayıda arkeolojik alanla kaplı dalgalı tepelerin doğal güzelliğinde yer almaktadır. Bodrum'dan körfezin karşısında bulunan varış sürat teknesi, helikopter veya karayolu ile yapılmaktadır. Tesis, altı süit ve 66 Ridge Teras Odası ve çok yatak odalı rezidanslar dahil olmak üzere 141 konuk konaklama biriminin tümü için New York merkezli Clodagh Design tarafından yönetilen çağdaş mimariyi ve yüksek teknoloji konforunu kucaklamaktadır; ve hepsi deniz manzaralıdır.

Akdeniz esintili taze, sürdürülebilir mutfak, bölgeden temin edilen malzemelerle üç farklı yemek mekanının kapsayıcı temasıdır. Plaj ve kütüphane barları, eğlenceli içecekler için iki seçenek sunar. Kapsamlı bir Six Senses Spa, bütünsel yaşlanmayı geciktirme ve kilo verme klinikleri, uyku sağlığı, hidrotermal deneyimler, suda egzersiz ve terapi tedavileri, ayrıca son teknoloji fitness tesisleri ve benzersiz gibi temel programlarla optimal sağlık için gerçek anlamda bütünleştirici bir yaklaşım sunar.

Birçok mükemmel tesis içi ve dışı konuk deneyimleri ve özelleştirilmiş kara ve su aktiviteleri mevcutken, tarih meraklıları, Antik Dünyanın Yedi Harikası'ndan ikisinin kolay erişime sahip olduğu arkeolojik gezilere bayılacak. Six Senses Kaplankaya, düğünler, yıldönümleri, doğum günü partileri, özel aile toplantıları ve toplantılar için de cennet gibi bir destinasyondur.

Otel Özellikleri

  • Yiyecek Servisi
  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Denize Sıfır
  • Spor Aktiviteleri
  • Kum Plaj

Otel Hizmetleri

  • SPA Merkezi
  • Güzellik Merkezi

Otel Özellikleri

Denize uzaklığı 50 - 100 mt. arasında olup, 7 km. uzunluğundaki sahilinde denizin tadını çıkartabilirsiniz. Tesisin 3 adet özel plajı, 3 adet havuzu, geniş bir bahçe alanı ve 7 km. uzunluğunda bir sahil alanı mevcuttur.

Otel Tanıtım Bilgisi

Oda Kahvaltı 2017 YİYECEK & İÇECEK Türk mutfağına özgü tatların kullanıldığı, Akdeniz mutfağından ilham alan taze ve sürdürülebilir mutfak konsepti, yemek servisi yapılan üç mekanın genel teması olarak vurgulanmaktadır. Besin maddeleri, mümkün olduğu ölçüde, yerel olarak temin edilmektedir. "Sage & Sea tesisin ana restoranıdır ve otelin içerisinde bulunmaktadır. Ayrıca 12 kişilik özel bir yemek odası mevcuttur. Kahvaltı 07:00-11:00 / Öğle Yemeği 12:00-15:00 (*5 Haziran 2017 itibariyle öğle yemekleri Wild Thyme'da servis edilecektir.) / Akşam Yemeği 19:00- 22:00, Çay Barı'nda gece yarısına kar gün boyu servis Wild Thyme resort lounge havuzuna bakan bir noktada, Ege Denizi’nin muhteşem manzarasına karşı, açık mutfak konseptiyle casual restoran hizmetleri sunmaktadır. Öğle Yemeği 12:00 - 15:00 / 17:00 - 22.00 Limitli Menü ve Şarap Menüsü (*Wild Thyme 5 Haziran 2017 itibariyle hizmete girecektir.) Mezze by the Sea günlük taze balıklardan ve ev yapımı mezelerden oluşan günlük menülerle Ege mutfağının seçkin örneklerini sunmaktadır. (Meyhane konsepti hakim olan restoranımız, 23 Haziran 2017 tarihinde hizmete girecektir.) "

Yeme İçme

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Sage & Sea yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Otelde özel plaj, açık tenis kortu, marina ve kapalı tenis kortu bulunmaktadır. Otelde 2 açık yüzme havuzu ve kapalı havuz vardır. Misafirler için sezonluk açık havuz, sağlık kulübü, sauna ve ücretsiz bisiklet vardır.

14 yaşından küçük çocuklar yetişkin gözetimi olmaksızın yüzme havuzu, sağlık kulübü, spor salonu veya spa küveti olanaklarından yararlanamaz.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Oteldeki spa alanında çiftlere özel odalar dâhil olmak üzere 38 tedavi odası vardır. Msiafirlere yüz bakımı, vücut sargısı, vücut ovma (body scrub) seansı ve vücut bakımı sunulmaktadır. Spada misafirlerimize aromaterapi, Ayurveda tedavisi ve su tedavisi dâhil pek çok farklı tedavi terapisi sunulmaktadır. Misafirler için spada çamur banyosu, sauna, spa küveti, buhar banyosu ve Hamam mevcuttur.

Spa her gün açıktır. 18 yaşından küçük çocukların yanlarında bir yetişkin olmadan spaya girmelerine izin verilmemektedir. 14 yaşından küçük misafirlerin spaya girmelerine izin verilmemektedir.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.
  • Sezonluk yüzme havuzu {{*}} ve Kasım arasında açık olacaktır.
  • Bu otelde evcil hayvanlar sadece belirli odalara alınır. Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgileri yoluyla doğrudan otelle iletişime geçerek bu odalardan birinde kalma talebinde bulunabilir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başı (tek yön) 75 EUR.
  • İlave yatak ücreti: gecelik 120.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Otelin Sundukları

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.
  • Sezonluk yüzme havuzu {{*}} ve Kasım arasında açık olacaktır.
  • Bu otelde evcil hayvanlar sadece belirli odalara alınır. Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgileri yoluyla doğrudan otelle iletişime geçerek bu odalardan birinde kalma talebinde bulunabilir.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Didim Apollon Tapınağı - 37,5 km / 23,3 mi
Apollo Tapınağı - 37,6 km / 23,4 mi
Altınkum Plajı - 38,8 km / 24,1 mi
Lunapark - 39,5 km / 24,5 mi
Didim Marina - 41 km / 25,5 mi
Didim Aquapark - 43,4 km / 27 mi
Sahil Parkı - 43,6 km / 27,1 mi
Kıyıkışlacık Zeytinlikuyu halk plajı - 43,8 km / 27,2 mi
Faustina Hamamı - 46,5 km / 28,9 mi
Milet Harabeleri - 46,6 km / 28,9 mi
İlyas Bey Camisi - 46,6 km / 29 mi
Milet Tiyatrosu - 46,7 km / 29 mi
Diler Yarımadası Milli Parkı - 47,7 km / 29,6 mi

En yakın havaalanları:
Bodrum (BJV-Milas) - 50,4 km / 31,3 mi
Bodrum (BXN-Imsık) - 63,9 km / 39,7 mi

Six Senses Kaplankaya için önerilen havaalanı Bodrum (BJV-Milas).

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Milas-Bodrum Havaalani 51,1 km uzaklıkta
  • Six Senses Kaplankaya, Bodrum bölgesinde Milas Havaalanı'na 50 km., Bodrum'a 80 km. uzaklıkta bulunmaktadır. Tesis tam pansiyon ve oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri