Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Çapraz Tatil Köyü

Capraz Mevkii 2. km
Otopark

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Otel Hizmetleri

  • Otopark

Otel Özellikleri



Otelin kendi misafirlerini ağırladığı plajında iskele, şezlong, şemsiye ve plaj havlusu hizmetleri bulunmaktadır. İğde ve palmiye ağaçlarının gölgesinde ya da yakıcı güneşin altında ayağınıza yapılan içecek servisi keyfinizi ikiye katlıyor.
Tesis biri +16 diğeri kaydıraklı havuzdan oluşan iki farklı tip ve konumdaki havuz alternatifiyle konuklarımıza hizmet veriyor. İster +16 havuz başında içeceğinizi yudumlarken huzurun tadına varabilir, isterseniz kaydıraklı havuzumuzda eğlencenin doruklarına ulaşabilirsiniz.
Açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları ve kum plaj mevcuttur.

Otel Tanıtım Bilgisi

Tesis, Oda kahvaltı konsept ile hizmet vermektedir. Bahçemizde organik olarak yetiştirdiğimiz biber, domates ve Akdeniz yeşillikleri ile yöresel tatları bir araya getiren açık büfe sabah kahvaltımız güne mükemmel başlamanızı sağlayacak. Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Çanakkale Havalimanı 63,4 km uzaklıkta
  • Havaalanına Uzaklık : İstanbul Atatürk Hava Alanı 330 km. Terminale Uzaklık : Assos 45 km. null

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri