Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Ataol Troya Hotel

Kemalpaşa Mah. Kızılay Cafer Türker Sok. No:11 Çanakkale
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Kablosuz İnternet

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda yaz konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Tesislerin sezon içerisindeki uygulayacağı konsept içeriğini, misafirlerimizin sağlıklı bir tatil geçirebilmeleri adına, tesislerin almış olduğu Covid-19 Tedbirleri kapsamında ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu genelgeler doğrultusunda tesis içi bazı üniteler tesis yönetimi tarafından kullanıma kapatabilir veya sınırlayabilirler.

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler

Otel Hizmetleri

  • Kablosuz İnternet

Otel Özellikleri

Otelde konaklayan misafirlere boğaz manzarası eşliğinde yöresel ve organik ürünlerden oluşan açık büfe kahvaltı sunulmaktadır. Tesis dışında, sahil boyunca pek çok restoran ve kafe mevcut. Aynı zamanda sahile 50 m mesafede konumlanıyor. 

Yorumlar

Kürşat G*** Önerilir
8.06.2023
Olgun Çift |
8
Konumu ve ulaşımı çok iyi. Hemen yakininda park edebileceginiz bir alan var.
Asansöre ulaşmak için bir kat yukarı çıkmanız gerekiyor. Odalar da çok küçük. Veriln terlikler çok kalitesiz.
Mustafa Ö*** Önerilir
21.05.2023
Çocuklu Aile | Tatil
7
temizlik ve otel görevlilerinin ilgisinden memnunum.
odadaki klima sıcak moduna geçmedi.Ancak görevliler bir ısıtıcı getirip sorunu giderdiler.Bir diğer olumsuz konu ise, dışardan çok fazla gürültünün oda içine gelmesiydi.Ses izolasyonu yapılmalı.
ali kemal a*** Önerilir
28.09.2022
Tek basima | İş Seyahati
7,7
Çok merkezi bir konumda. Personel son derece kibar ve güler yüzlü. Temizli de oldukça iyi.
Konakladığım oda çok küçüktü, tek başıma olmama rağmen valizi yatakla duvar arasına koyunca geçecek yer kalmadı. Odadaki pencere de bina boşluğuna bakıyordu çok hoş bir manzara değildi.
Serdar A*** Önerilir
6.11.2021
Çocuklu Aile | Tatil
9,3
Şehir merkezinde otel, heryere ulaşım çok rahat, res psiyon çok yardımcı oluyor, ama en iyisi kahvaltıyı hazırlayan abla. Çocuklarla sanki kendi çocuğu gibi ilgileniyor, güler yüzlü çok kibar bir abla. Tek kusur odalardaki lambalar çoğu çalışmıyor ;) ama pozitif yanlarının yanında önemsiz kalıyor. 4 aile olarak gittik hepinz çocukluğumuz ve hepimiz memnun haldik
Gökay B*** Önerilir
28.09.2021
Çocuklu Aile | Tatil
4,3
Odalar havasızdı. Resepsiyonda ki genç arkadaş çok ilgisiz itici davranıyordu... İnsan selam aldığı zaman karşılık verir bir güler yüz gösterir , bu nasıl esnaflık ben anlayamadım... Otopark büyük sorun, otel için otopark var yazıyordu ama maalesef yok... Sadece merkezi konumda olması iyi, onun haricinde tavsiye etmiyorum

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Çanakkale Havalimanı 3,4 km uzaklıkta
  • Tesis, Çanakkale Merkez'de konumlanmaktadır.
8
Çok iyi
5 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri