Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Pousada do Geres – Charming Hotel

Caniçada , Geres-Canicada 4850-047 CANIÇADA Portugal
Oyun Odası

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Pousada Gerês - Caniçada -Charming Hotel, Vieira Do Minho (Canicada) konaklamanızda, Canicada Dam ve Vieira Do Minho Belediye Merkezi ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel, Nossa Senhora da Abadia ve Caldelas Thermal Spa civarındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere kasa (safebox) ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran vardır; odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Pousada Gerês - Caniçada -Charming Hotel kapsamında belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için ücretsiz açık büfe kahvaltı dâhildir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Eğlence

  • Oyun Odası

Otel Özellikleri

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Yeme İçme

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Yenilenme ve SPA

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Parque Nacional da Peneda-Geres - 6 km / 3,7 mi
Canicada Barajı - 7,6 km / 4,7 mi
Vieira Do Minho Belediye Merkezi - 7,7 km / 4,8 mi
Gerês Spa - 12,3 km / 7,6 mi
Termas Parkı - 12,5 km / 7,8 mi
Nossa Senhora do Socorro Kilisesi - 16,8 km / 10,4 mi
Freguesia de Anjos Kilisesi - 17,4 km / 10,8 mi
Vilarinho das Furnas Dam - 21 km / 13,1 mi
Minho Üniversitesi - 26,8 km / 16,7 mi
Bom Jesus do Monte - 27,4 km / 17 mi
Citania de Briteiros - 28,2 km / 17,6 mi
Sameiro Koruma Alanı - 30,2 km / 18,8 mi
Medina Müzesi - 30,4 km / 18,9 mi
Pius XII Müzesi - 30,4 km / 18,9 mi
Braga Katedrali (Se Braga) - 30,6 km / 19 mi

Tercih edilen havaalanı Pousada Gerês - Caniçada -Charming Hotel Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro) - 84,8 km / 52,7 mi mesafede

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Braga Airfield 34,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri