Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Çeşme Kanuni Kervansaray Hotel

Musalla mah. çarşı cad. kanuni kervansaray no: 5 Çeşme / İzmir
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Resepsiyon Hizmeti

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda yaz konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.


Çeşme Limanın tam karşısında bulunan The Luxury Ottoman Palace Historical Hotel & Suites; Yat limanına yürüyüş mesafesinde yer alan konumuyla da Çeşme’nin benzersiz atmosferini misafirleriyle buluşturan The Luxury Ottoman Palace Hotel & Suites, Çeşme şehir merkezinde konumlanmıştır.


Ulaşım:Otobüs, Minibüs, 24 Saat Taksi Hizmeti

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Resepsiyon Hizmeti

Otel Özellikleri

Çeşme Yat Limanı'na sıfır konumdadır. Otelimiz Çeşme Merkez'de, Marinanın tam karşısında bulunmakta olup, Tekke plaja ve güneşlenme terasına 5 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca, Çeşme Kalesi'ne, Çeşme çarşısına ve birçok eğlence mekanını bünyesinde bulunduran Çeşme Marina ya beş dakika yürüyüş mesafesindeyiz.

Yorumlar

Nesteren K*** Önerilir
8.11.2023
Tek basima | Tatil
4
Konumu çok güzel
Oda çok kötü kokuyordu, temizlik çok kötü. Duş alamadım o derece. Duş; kir, kireç içinde. Leş gibi kokuyordu. Kahvaltı deseniz; bayat ekmek ve en ucuz kahvaltılıklar. Çok kötü, kesinlikle gitmeyin.
CEREN A*** Önerilir
14.07.2023
2 Kız | Tatil
10
Her şeyi ile mükemmel bir otel. Konumu ve fiyatı çok iyi. İstediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz. Otel çalışanları çok ilgiliydi, odalar temizdi. Açık havuzu mevcut. Tekke plajına yakın. Teşekkür ederiz
Rabia A*** Önerilir
3.05.2023
2 Kız | Tatil
4,3
O kadar pis ve baştan savmaydı ki, tuvalet bok doluydu. Çarşaflar kanlıydı değiştirin yıkayın dedik geldiler yalandan yapıp gittiler. Yerler silinmemiş bile.
Nusrettin K*** Önerilir
13.02.2023
Olgun Çift | İş Seyahati
6,7
Otantik bir yer
Hazır değilse rezervasyona kapalı olmalı idi
KAMİL S*** Önerilir
25.12.2022
Olgun Çift | Tatil
10
TARİH İÇERİSİNDE KISA BİR YOLCULUKTU. HER ŞEYİ ÇOK BEĞENDİK. TESİS ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ. YAZ AYLARINDA TEKRAR GELMEYİ DÜŞÜNÜRÜZ.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Adnan Menderes Havalimanı 94,4 km uzaklıkta
  • Kanuni Kervansaray, Çeşme Kalesi'nin ve Çeşme Yat Limanı'nın yanında bulunmaktadır. Adnan Menderes Havalimanı, otele 80 km uzaklıktadır.
6,7
İyi
5 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri