Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Venus Melena

Eleftheriou Venizelou, 134, Limenas Chersonissos, Limenas Chersonissos, 700 14, Greece

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Venus Melena Otel Crete'nin kuzeyindeHeraklion şehrindeki Limin Hersonissou kasabasının merkezinde bulunmaktadır. Denize birkaç adım olan otel birçok alışveriş merkezi, kulüp ve bara yakındadır. Otel geniş odaları ve nitelikli personeli ile kaliteli hizmet sunmaktadır. Plajları ve gece hayatıyla ünlü olan bölge birçok turistlik alanı bünyesinde bulundurmaktadır. “Lychnostatis” açık hava müzesi Crete kültürüne ve tarihine ışık tutmaktadır. Dağın eteğine amfitiyatro biçiminde kurulan liman manzaralı Koutouloufari köyüde yine görülmeye değerdir. AquaWorld akvaryum birçok deniz canlısını barındırmaktadır. Çevrede birçok su parkı bulunmaktadır. Spor severler için dağ bisikleti, dalgıçlık, snorkelling, golf, trekking, dağcılık, mağaracılık, binicilik ve paragliding gibi aktiviteler bulunmaktadır.

Otel Özellikleri

* Venus Melena Otel geleneksel Yunan stilini konforla buluşturuyor. Otel özellikleri; internet köşesi, bar, piano,restoran, kahvaltı salonu, yüzme havuzu, oyun odası, bilardo masa tenisi, satrançtır.

Oda Özellikleri

* Otelde özenle dekore edilmiş toplam 58 oda bulunmaktadır. Odalarda klima, balkon, banyo, uydulu tv, müzik kanalları ve buzdolabı bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Hersonissos'un kalbinde rüya gibi bir tatil...

Otel Yakınında

* plaj- 0,1 km * Heraklion limanı- 26 km * Hersonissos köyü 0 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Kandiye Uluslararası Havaalanı 23,4 km uzaklıkta
  • Venus Melena Otel Crete'nin kuzeyindeHeraklion şehrindeki Limin Hersonissou kasabasının merkezinde bulunmaktadır. Denize birkaç adım olan otel birçok alışveriş merkezi, kulüp ve bara yakındadır. Otele taksi veya otobüsle kolayca ulaşılabilmektedir. Denize 70 metre olan otel, havaalanına 26 km mesafededir. Otel nisan ve ekim ayları arasında hizmet vermektedir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri