Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

J Resort Kuda Rah

South Ari Atoll
Garaj
Restoran
Plaj Şemsiyesi
Kat Hizmetleri

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Kuda Rah (Güney Ari Mercan Adası) ziyaretinizde J Resort Kuda Rah, Manta Noktası ve Vakarufalhi Plajı ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Maafushivaru Adası İskelesi ve Maafushivaru Adası Plajı yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 51 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Yemek
Bu resort otelde, misafirlerine yemek servisi yapılan 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Resort otelin havuzunda serinlerken havuz kenarındaki bardan sevdiğiniz içeceği alabilirsiniz.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ekspres giriş hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve bagaj saklama servisi mevcuttur.

Otel Özellikleri

  • Garaj

Yeme-Içme

  • Restoran

Sahil

  • Plaj Şemsiyesi

Otel Hizmetleri

  • Kat Hizmetleri

Yakın Çevreyi Tanıyın

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri