Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Grand Mercure Apartments Docklands

2-4 Marmion Place, Docklands VIC 3008, Australia
Kütüphane
Engellilere Uygun Olanaklar
Bilgisayar Istasyonu
Visa

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Docklands (NewQuay Promenade) konaklamanızda The Sebel Melbourne Docklands sizi Harbour Town Shopping Centre ve Melbourne City Marina ile birkaç dakika mesafede bekliyor. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Crown Casino and Entertainment Complex ve Melbourne Cricket Ground kriket sahası yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 120 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve hazır yemek malzemesi bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Kapalı havuz, açık tenis kortu ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Misafirlerimiz için ayrıca ücretli kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Yemek
The Sebel Melbourne Docklands restoranında yemeğinizi yiyebilirsiniz; mekândaki bar içkinizi yudumlamak için ideal ve (havanın izin vermesi durumunda) açık havada yemek keyfi sürebilirsiniz. İsterseniz odanızda kalabilir ve belirli saatlerde oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz. Misafirlerimiz için her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve ekspres çıkış hizmeti mevcuttur. Docklands bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart daire misafirlerimize 194 ayak kare alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Kütüphane
  • Engellilere Uygun Olanaklar
  • Bilgisayar Istasyonu

Ödeme

  • Visa
  • American Express
  • Diners Club

Oda Özellikleri

  • Güneşlik / Perde

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Essendon Havalimanı 18,3 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri