Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Imperial Suites

Al Rolla Rd
Ücretsiz Otopark
Visa
American Express
Restoran

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Imperial Suites, Doha konaklamanızda, Katar Ulusal Müzesi ve Grand Hamad Caddesi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 4 yıldızlı apart daire İslam Sanatları Müzesi ve Doha Kalesi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 80 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LED televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Özellikler
Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Imperial Suites restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için 24 saat oda servisi mevcuttur. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, ekspres giriş hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Apart dairede konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Havaalanından otele transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa
  • American Express

Yeme-Içme

  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Hamad Uluslararası Havaalanı 12,9 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri