Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Residence Oasi Dei Celti

Via Piave 31
Visa
Restoran
Güneşlik / Perde

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Olgiasca bölgesinde konaklama olanağı sunan Residence Oasi dei Celti, göl üzerinde ve Piona Manastır Kilisesi ve Piona Manastır Kilisesi ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu aile dostu rezidans Piona Plajı ve Spor Merkezi yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve hazır yemek malzemesi bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, çekyat ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Yemek
Misafirlere rezidansın restoranında yemek servisi yapmaktadır. Ayrıca misafirlere içki servisi sunan bar vardır. Misafirler için (havanın izin vermesi durumunda) açık havada yemek servisi yapılmaktadır. Hafif yemekler servisi yapılan kahve dükkânı/kafe mevcuttur. Misafirlerimiz için her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda kasa vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Ödeme

  • Visa

Yeme-Içme

  • Restoran

Oda Özellikleri

  • Güneşlik / Perde

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Bergamo Orio Al Serio Uluslararası Havaalanı 78,7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri