Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Wyndham Dubai Marina

Al Seba Street, Plot number 394-426, Dubai - Ae-aj - United Arab Emirates

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Wyndham Dubai Marina, Dubai (Dubai Sahili) konaklamanızda, The Beach Alışveriş Merkezi ve Dubai Marina yakınında sizi bekliyor. Bu otel Dubai Marina Alışveriş Merkezi ve Skydive Dubai yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 485 klimalı oda iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Özellikler
Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Bu otelde, misafirlerine yemek servisi yapılan 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Ayrıca 24 saat oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, ekspres giriş hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dubai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1023 ayak kare alanda toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Dubai Uluslararası Havalimanı 41,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri