Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Aparta Hotel Portal del Rodeo

Diagonal 75 B A #1 - 26, Sector La Mota

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Aparta Hotel Portal del Rodeo, Medellin merkezinde, Juan Pablo II Airpark ve Park of Lights ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu apart daire Parque Biblioteca Belen ve Santa Fe Zooloji Parkı yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 51 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve hazır yemek malzemesi bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 29-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Yemek
Aparta Hotel Portal del Rodeo restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için 24 saat oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Medellin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart daire misafirlerimize 226 ayak kare alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Olaya Herrera Havaalanı 3,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri