Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Grantham Marriott

Swingbridge Road Nottingham
Garaj
Restoran
Bar
Sauna

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Urban Hotel Grantham, Grantham konaklamanızda Belton House ve Belvoir Şatosu çevresinde sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel, Woolsthorpe Manor ile aynı bölgededir.

Odalar
Misafirler için LCD televizyon olan 89 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide televizyon vardır.

Yemek
Urban Hotel Grantham restoranında bahçe manzarasıyla yemek yiyebilir veya odanızda kalarak 24 saat oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz sıcak ve soğuk açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odaları vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Garaj

Yeme-Içme

  • Restoran
  • Bar

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Otel Hizmetleri

  • 24 Saat Resepsiyon

Aktivite Ve Spor

  • Jimnastik Salonu

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • East Midlands Havaalanı 55,2 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri