Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel La Villa

Via Regina Ponente 21, 22015 Gravedona, Gravedona-San Gregorio, 22015, Italy
Lobide Televizyon
Visa
Bahçe
Gürültüsüz Odalar Garanti Edilemez

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel La Villa, Consiglio di Rumo konaklamanızda, Chiesa di Santa Maria del Tiglio ve Piazza dei Caduti ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel Spor Merkezi ve Piona Manastır Kilisesi yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide televizyon vardır.

Yemek
Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için birden fazla dil bilen personel, bagaj saklama servisi ve resepsiyonda kasa mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Lobide Televizyon

Ödeme

  • Visa

Genel

  • Bahçe

Odalar

  • Gürültüsüz Odalar Garanti Edilemez

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Bergamo Orio Al Serio Uluslararası Havaalanı 94,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri