Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Meaípe

Rua Izaltino Alves de Souza, 74
Sauna

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Guarapari ziyaretinizde Hotel Meaípe, deniz kıyısında, Meaipe Plajı ile birkaç dakika mesafede ve Padres Plajı yakınında sizi bekliyor. Bu otel Sant'Ana Kilisesi ve Bacutia Plajı yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 84 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su kaydırağı ve buhar odası dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Misafilerimize ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide televizyon sunulmaktadır.

Yemek
Restoranda Hotel Meaípe misafirlerine yemek servisi verilmektedir. Otelin havuzunda serinlerken havuz kenarındaki bardan sevdiğiniz içeceği alabilirsiniz.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Eurico de Aguiar Salles Havaalanı 75,8 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri