Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Portofino Hotel

Çıldır Mahallesi, 228. Sok. 6/A, 48700 Marmaris/Muğla
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Kum Plaj

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

2012 yılından beri faaliyet gösteren ve Ege’ nin incisi Akyaka da deneyimli konaklama yeri olan Portofino Otel, 2017 yılında da seçkin misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Otelimiz 5 Standart. 3 Suit, 2 Aile Suit odasından oluşan toplam 10 odaya sahiptir. Hizmet kalitesinden ödün vermeyen yapısı ile Portofino Otel, turizm, gezi, etkinlik ve spor seçenekleri ile konaklamada çok çeşitli alternatifler sunmaktadır. Yenilik ve öncülüğü kendisine temel ilke edinen Portofino Otel, değişik mimari özellikleri ile de büyük beğeni toplarken Türk ve Rum mutfaklardan örnekler sunan restorantıyla (Rahat Meyhane) açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği hizmeti vermektedir.

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Kum Plaj

Otel Özellikleri

Marmaris, güzel plajları ile de popüler bir tatil beldesi konumundadır. Marmaris plajları çok güzeldir ve Marmaris'in merkezinden İçmeler beldesine kadar uzanan yaklaşık 8 km.lik sahil boyunca konumlanmıştır. Marmaris plaj önlerinde çok sayıda restoran, kafe ve bar bulunmaktadır. Marmaris'in deniz suyu temiz ve ılığa yakındır. Marmaris plajlarında yüzerek, su sporları yaparak ve güneşlenerek güzel bir gün geçirmek, Marmaris'te yapılabilecek en iyi aktiviteler arasındadır. 


Tesisde 1 Adet Açık Yüzme Havuzu Bulunmaktadır.


Oda Özellikleri

Split Klima – TV – Minibar – Telefon – WC/Banyo – Saç Kurutma Makinesi – Balkon – WI-FI

Otel Tanıtım Bilgisi

Tatili Portofino'da bulacaksınız.

Otel Yakınında

Marmaris Şehir merkezine 10 km. mesafedir. Dalaman Havaalanına 100 km. mesafedir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Dalaman Havalimanı 103,2 km uzaklıkta
  • Beldenin merkezinde bulunan otelimizin denize uzaklığı sadece 100 metre ve berrak suyuyla meşhur Azmak deresine ise 80 metre mesafededir. Dalaman havalimanına uzaklığı 56 km , Marmaris’e 23 km dir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri