Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Iliada Hotel

Yaykin Mevkii, Kalkim 17560 Çanakkale
Bahçe
Restoran
Bar
Saç Kurutma Makinesi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Iliada Hotel was put into service in 1997 on the Ida Mountain which is recognized as one the prominent biosphere areas of world by UNESCO. It's architecture in harmony with environment and history Iliada Hotel took its name from one of the biggest poets of this land, Homer.

Genel

  • Bahçe

Yeme-Içme

  • Restoran
  • Bar

Oda Özellikleri

  • Saç Kurutma Makinesi
  • Direk Hatlı Telefon

Otel Özellikleri

* 85 kişilik şömineli kapalı restaurant, 50 kişilik han restaurant , 30 kişilik kapalı kamelyalarımızda ve havuz başı snack barda yiyecek ve içecek servisi sunulmaktadır. 4 Mevsim hizmet veren otelde, mevsime göre değişiklik gösteren menülerle birlikte, zengin mahzenden seçeceğiniz şaraplarla kendinizi ödüllendirebilirsiniz. * Barlardan alacağınız aperatiflerinizi, geniş camlı, orman manzaralı aydınlık restaurantın şöminesi karşısında yudumlayabilirsiniz... * Tamamen düzenlenmiş 18.000 m2 bahçede yürüyüş yollarında kısa yürüyüşler yapabilir, özel oyun parkında çocuklarınız ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz. * Yaz aylarında çocuk yüzme havuzu da ihtiva eden açık yüzme havuzunda, çam ormanları içerisinde serinlemenin keyfini yaşarsınız. Birçok insan sıcaktan nefes alamaz ortamlardan yakınırken, sizler çam ormanlarının serinliğinde havuz başı sohbetleri ile akşam yemeğinizi alabilirsiniz. * 4x 4 Jeep Safari Turu, Piknikli Kaz Dağı Yürüyüşleri, Trap Atışları, Paint Ball, Okçuluk, Binicilik, Dağ Bisikleti, Bilardo vs. gibi daha bir çok aktivite tesis bünyesinde yer almaktadır. Deneyimli masör tarafından doğal yağlarla yapılan masajlar ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz. * Edremit, Edremit Havaalanı, Bandırma güzergahlarına transfer hizmeti verilmektedir. * 20 kişilik ve 80 kişilik olmak üzere iki toplantı salonu, yiyecek içecek servislerinizi alabileceğiniz şömineli dinlenme salonu, bilardo salonu ve çocuk oyun odası han içerisinde mevcuttur.

Oda Özellikleri

1 dağ evi ile 2 tanesi özel olarak dizayn edilmiş Homeros suit, 6 adet ebeveyn ve çocuk odasından oluşan aile odası ve 24 standart oda olmak üzere toplam 32 oda bulunmaktadır. Tüm odalarda minibar, TV ve uydu yayını, direk telefon, gömme banyo ve saç kurutma makinesi, safe box bulunmaktadır. Suit odalarda ayrıca jakuzi blunmaktadır. Odalar da zemin halı kaplı olup merkezi kalorifer tesisatı ile ısıtılmaktadır. Ayrıca odalarda wireless bağlantısı bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Dört mevsim Kaz Dağı, dört mevsim Iliada Hotel...

Otel Yakınında

* Edremit Havaalanı 45 km * Çanakkale 104 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Çanakkale Havalimanı 362 m uzaklıkta
  • Otel, Edremit Havaalanına 45 km. Çanakkale ye 104 km. mesafededir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri