Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Laico Lake Victoria

Entebbe Kampala
Ücretsiz Otopark
Gazete Bayisi
Klima
Visa

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Entebbe ziyaretinizde Laico Lake Victoria Hotel, havaalanı bağlantılı, Entebbe Golf Club ile birkaç dakika mesafede ve Entebbe Botanical Garden yakınında sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel Ugandan Wildlife Education Centre ve Kitubulu Forest and Beach yakınındadır.

Odalar
144 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Özellikler
Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek/çocuk bakıcısı ve kuaför sunulmaktadır.

Yemek
Laico Lake Victoria Hotel restoranında yemek yiyebilirsiniz; mekândaki bar içkinizi yudumlamak için ideal, ayrıca bahçe manzarası sizi bekliyor. İsterseniz odanızda kalabilir ve 24 saat oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Entebbe bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4500 ayak kare alanda konferans merkezi ve toplantı odaları sunmaktadır. Misafirlerimiz için (24 saat mevcut) ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark
  • Gazete Bayisi
  • Klima

Ödeme

  • Visa
  • American Express

Yeme-Içme

  • Restoran

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Entebbe Uluslararası Havaalanı 5,2 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri