Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Lam Sai Village Hotel

34/8 Moo5 Koh Yao Noi Phang Nga
Asansör Bulunmuyor
Lobide Televizyon
Bahçe
Lobide Kahve/Çay Servisi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Lam Sai Village Hotel, Ko Yao Noi konaklamanızda, plajda ve Manok İskelesi ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu plaj olan otel Loh Paret Plajı ve Tubkaek Plajı ile aynı bölgededir.

Odalar
15 klimalı oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Özellikler
Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, bebek/çocuk bakıcısı ve lobide televizyon sunulmaktadır.

Yemek
Lam Sai Village Hotel denize sıfır restoranında yemek yiyebilirsiniz; mekândaki bar içkinizi yudumlamak için ideal, bahçe manzarası sizi bekliyor, (havanın elverişli olması kaydıyla) yemeğinizi açık havada bile yiyebilirsiniz. Canınız içecek mi çekti? bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı otel içinde size aradığınız içeceği sunuyor. Misafirlerimiz için her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve bagaj saklama servisi mevcuttur.

Otel Özellikleri

  • Asansör Bulunmuyor
  • Lobide Televizyon

Genel

  • Bahçe

Yeme-Içme

  • Lobide Kahve/Çay Servisi
  • Restoran

Havuz Ve Spa

  • Plaj/Havuz Şemsiyesi

Odalar

  • Gürültüsüz Odalar Garanti Edilemez

Yakın Çevreyi Tanıyın

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri