Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

GRAND HOTEL MUSSMANN

ERNST-AUGUST-PLATZ 7, D-30159 HANNOVER, GERMANY
Klima
Lobi Bar
Sauna
Uyandırma Servisi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Grand Otel Mussmann'da sakin odalar ve modern tasarım sizi şaşırtacak. Son derece konforlu bir otel olan Mussmann, en iyi bağlantı noktasındadır. Şehrin en iyi mağaza ve restoranları size yakın olacaktır. Dünyaca ünlü Hérmes ve Chopard markaları otel binasında bulunabilir. Otelde herhangi bir restoran yoktur. Buna rağmen etkileyici modern kahvaltı odası, otelin zemin katında konukları bekler. Klimalı toplantı odaları da hizmetinizdedir. Bu zarif odalar, 50 kişilik kapasiteleriyle her türlü etkinliğe uygundur. Tüm odalarda projeksiyon ve sunum duvarları vardır; odalar karartılabilir ve içlerinde her türlü teknik ekipman vardır.

Otel Özellikleri

  • Klima

Yeme-Içme

  • Lobi Bar

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Otel Hizmetleri

  • Uyandırma Servisi

Oda Özellikleri

* Her biri ses yalıtımlı odalar aydınlıktır ve konforlu bir dekorasyona sahiptir. Odalarda koyu ahşap mobilya ve ev bitkileri bulunur.

Otel Tanıtım Bilgisi

"Grand Otel Mussmann'ın modern tasarımı ve odaların sessizliği hoşunuza gidecek..."

Otel Yakınında

* Hanover Apt Havalimanı - 12 km * Ernst Otobüs Durağı - 0.1 km * Hannover Tren İstasyonu - 0.2 km * Hannover Metro- 0.2 km * Fuar Sergi Merkezi - 12 km * Eski Kent - 0.5 km * Şehir Merkezi Alışveriş Merkezi - 0.3 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Hannover Havaalanı 12,5 km uzaklıkta
  • Hannover'in merkezinde bulunan Grand Otel Mussmann, ana istasyonun karşısında ve tüm toplu taşımalara yakındır. Fuar alanına 15 dakika mesafededir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri