Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Rogen

Dorfstrasse Spinges-mühlbach
Ücretsiz Otopark
Visa
Sauna
Kayak Servis Aracı

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Rogen, Spinga (Isarco Vadisi) konaklamanızda, Fortezza Hisarı ve Rodengo Kalesi ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu kayak dostu daire Chiusa di Rio di Pusteria ve Bergbahn Teleferiği yakınındadır.

Odalar
23 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya avlu bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Yemek
Restoranda Rogen misafirlerine yemek servisi verilmektedir. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, bagaj saklama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Ulaşım

  • Kayak Servis Aracı

Aktivite Ve Spor

  • Kayak Ekipmanı Deposu

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Cortina Airport 83,7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri