Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Novi Resort

Hrastic 15, 51250, Novi Vinodolski, , HR Novi Vinodolski, Croatia, Croatia 51250 Novi Vinodolski, Croatia, Croatia

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Novi Spa Hotels & Resort, Novi Vinodolski konaklamanızda, plaj yakınında ve St. Trinity Kilisesi ve Sent Filip ve Yakup Kilisesi ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 5 yıldızlı otel Frankopan Kalesi ve Novi Vinodolski Plajı yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimiz şömine bulunan 336 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık tenis kortları, sağlık kulübü ve açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Novi Spa Hotels & Resort içindeki restoran ve kahve dükkânı/kafe misafirlere yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Novi Vinodolski bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3391 ayak kare alanda toplantı odaları sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Rijeka Airport 30,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri