Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Ras Nungwi Beach Resort

Nungwi P.O BOX 1784, ZANZIBAR, Tanzania
Garaj
Restoran
Bar
Oyun Odası

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Nungwi bölgesinde konaklama olanağı sunan Ras Nungwi Beach Hotel, okyanus kıyısında ve Mnarani Doğal Akvaryumu ve Nungwi Plajı ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel Kendwa Plajı ve Mnemba Adası ile aynı bölgededir.

Odalar
Misafirler için 32 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kasa (safebox) ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık havuz, açık tenis kortu ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Yemek
Restoranda Ras Nungwi Beach Hotel misafirlerine yemek servisi verilmektedir. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için bilgisayar istasyonu, bagaj saklama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Garaj

Yeme-Içme

  • Restoran
  • Bar

Eğlence

  • Oyun Odası

Aktivite Ve Spor

  • Tenis
  • Dart

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Zanzibar Uluslararası Havaalanı 68 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri