Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

MARIA CADERINA GREEN VILLAGE

Localita' Predarva,8020
Ücretsiz Otopark
Çatı Terası
Visa
American Express

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Posada bölgesinde konaklama olanağı sunan Maria Caderina Green Village kırsal bölgede ve Castello della Fava ve Nuraghe San Pietro ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel, La Calletta Marina ve La Calletta Plajı civarındadır.

Odalar
Misafirler için 18 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Yemek
Maria Caderina Green Village restoranında yemek yiyebilirsiniz; mekândaki bar içkinizi yudumlamak için ideal, ayrıca havuz manzarası sizi bekliyor. İsterseniz odanızda kalabilir ve belirli saatlerde oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Posada bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 140 ayak kare alanda toplantı odaları sunmaktadır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark
  • Çatı Terası

Ödeme

  • Visa
  • American Express

Genel

  • Bahçe

Yeme-Içme

  • Restoran

Oda Özellikleri

  • Güneşlik / Perde

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Aeroporto di Olbia Costa Smeralda 46,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri