Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Oakford The Mews Hotel

9 Balmoral St.

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Melbourne şehri, popüler bir turist kenti olmakla beraber, Avustralya'da sanayi ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra ticaretin merkezlerinden biridir.. Her yıl, dünyanın farklı noktalarından yabancı turistler şehri ziyaret etmeye gelir. Avusturalya’da farklı konaklama imkanları ve harika servis sunan pek çok otel bulunmakta. Bu otellerin arasında en ünlü olanlardan en çok tercih edilenlerin başında Oakford The Mews Otel gelmektedir. South Yara’daki harika konumu ile beraber Oakford The Mews Otel’i tatilciler, balayına çıkanlar ve iş seyahatindekiler için güzel imkanlar sunmaktadır.

Otel Özellikleri

*Oakford The Mews Otel’inde fitnes ve dinlenme olanaklarıyla beraber hol ve lobi bulunmaktadır. Lobinin rahat atmosferi, sizlere arkadaşlarınızla beraber hoşça vakit geçirebileceğiniz kentteki en iyi yeri sağlar. Holde bulunduğunuz süre boyunca arkadaşlarınızla veya ailenizle hoş sohbetler edebilirsiniz. Mobilyaları ve köşeye yerleştirilmiş uydu antenli televizyonla lobi güzelce dekore edilmiştir. *Oakford The Mews Otel’inin sağladığı barbekü ile arkadaşlarınızla veya ailenizle hoş dakikalar geçirebilirsiniz. *Oakford The Mews Otel’inin sağladığı diğer olanaklar; otopark, çamaşırhane servisi, uyandırma servisi, kapıcı servisi, asansör

Oda Özellikleri

*Odaların sunduğu olanaklar;havalandırma, saç kurutma makinesi, Idd telefon, oda servisi, televizyon, farklı müzik seçenekleri, özel mutfak, mikrodalga fırın, kahve/çay olanağı.

Otel Tanıtım Bilgisi

İş veya dinlenme amaçlı seyahat edenler için harika seçim...

Otel Yakınında

* Tramvay Durğı: Chapel Caddesi- yürüme mesafesinde * Prahran Market - yürüme mesafesinde * Melbourne CBD - 5 km * Havaalanı - 35 km * Prahran Tren İstasyonu - 0.5

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Essendon Havalimanı 27 km uzaklıkta
  • Oldukça hareketli bir alan olan South Yarra daki konumu ile Oakford The Mews Otel’i Melbourne de en popüler otellerden biridir. South Yarra da Balmoral Caddesi üzerinde bulunan Oakford The Mews Otel’i iş seyahatindekiler aynı zamanda tatil amaçlı gelenlerin tüm amaçalrını krşılaybilecek bir konumdadır. Oakford The Mews Otel’i George Town’da yer almakta ve burası kentin yüksek katlı binaları, kliseleri, camileri, resmi binaları, tapınakları, pazarları, alışveriş mağazaları ve kafeleri ile kentin en hareketli ve ilginç noktalarından biridir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri