Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Cheri Hall

13 9th Line Street
Asansör Bulunmuyor
Ücretsiz Otopark
Duş Odası
Visa

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Shery Holl, Rostov-on-Don merkezinde, 16th Line Art Gallery ile yürüme mesafesinde ve Karl Marx Anıtı ile yakın konumda sizi bekliyor. Bu otel Vitya Cherevichkin Anıtı ve Frunze Parkı yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda DVD oynatıcı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kasa (safebox), ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi arama imkânı imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran vardır; odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Shery Holl kapsamında 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Otel Özellikleri

  • Asansör Bulunmuyor
  • Ücretsiz Otopark
  • Duş Odası

Ödeme

  • Visa

Yeme-Içme

  • Restoran

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Rostov-on-Don Havaalanı 6,2 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri