Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Jardins Do Lago Estalagem

RUA DR. J. LEMOS GOMES, 29 Funchal 9000- Portugal

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Quinta Jardins do Lago, Funchal konaklamanızda, Quinta das Cruzes Müzesi ve Botanik Bahçesi ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 5 yıldızlı otel Santa Clara Manastırı ve Frederico de Freitas Müzesi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 41 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Özellikler
Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Yemek
Quinta Jardins do Lago restoranında bahçe manzarasıyla ve (havanın izin vermesi durumunda) açık havada yemek keyfi sürebilirsiniz. İsterseniz odanızda kalabilir ve belirli saatlerde oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Funchal bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 ayak kare alanda toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Madeira Havaalanı 18,4 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri