Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Apartment House Bulgaria

16, Nevestina Skala Str.
Visa
American Express
Bahçe
Lobide Kahve/Çay Servisi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Apartment House Bulgaria, Sofya merkezinde, Ulusal Tarih Müzesi ve Boyana Kilisesi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu spa olan daire East Park Ticaret Merkezi ve Tokuda Hastanesi yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve hazır yemek malzemesi bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Misafilerimize ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. 100 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Yemek
Apartment House Bulgaria restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Dairenin havuzunda serinlerken havuz kenarındaki bardan sevdiğiniz içeceği alabilirsiniz.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Ödeme

  • Visa
  • American Express

Genel

  • Bahçe

Yeme-Içme

  • Lobide Kahve/Çay Servisi
  • Restoran

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Oda Özellikleri

  • Güneşlik / Perde

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Sofya Uluslararası Havaalanı 19,2 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri