Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Long Beach Aqualand

Sahil Siteleri Mevkii

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Aqualand Resort Hotel, Aquapark ve Otel kısmından oluşmaktadır. 45.000 metrekare üzerine kurulu olan Aqua parkta birbirinden heyecanlı ikisi botla kayılan toplam 11 büyük kaydırak, çocuklar için 2 ayrı havuzda 12 kaydırak bulunmaktadır. Ayrıca Ege bölgesinin en büyük havuzu da Aqualand bünyesindedir.Otel kısmı 20.000 metre kare alana kurulu toplam 92 oda bulunmaktadır.

Otel Özellikleri

* Otelde kuaför, internet cafe, market, doktor, jeneratör, çamaşırhane hizmeti, otopark, havuz, su sporları, plaj voleybolu, aquapark, dart, masa tenisi, bilardo, animasyon, canlı müzik ve çocuk havuzu gibi olanaklar mevcuttur. * Yemeklerinizi ana restaurant yada a la carte restaruantta alabilirsiniz. İçecekleriniz için ise Pool Bar, Snack Bar yada Havuz Bar'dan birini seçebilirsiniz.

Oda Özellikleri

Aqualand Resort Hotel'de 50 Standart oda ve 43 Bungalow oda bulunmaktadır. Standart odaların tamamı deniz manzaralı ve balkonludur. Standart odalarda; minibar, saç kurutma makinası, telefon, split klima ve televizyon bulunmaktadır. Bungalow odalarda; sadece split klima vardır.(Televizyon ve minibar sadece 28 bungalow oda da vardır.) Deniz manzarası bulunmamaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Long Beach Aqua Resort' ta deniz ve tatilin tadını çıkartın...

Otel Yakınında

Kuşadası Merkez 4 Km Otogar 3 Km İzmir Havalimanı 90 Km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Adnan Menderes Havalimanı 74.4 km uzaklıkta
  • Aqualand Resort Hotel Denizin ve yeşilin bütünleştiği benzersiz konumuyla Kuşadası'nın Dünyaca ünlü plajı olan Long Beach'de bulunmaktadır. Denize sıfır konumda olan, Toplam 60.000 metre kare alan üzerine kurulu tesis; Kuşadası Merkeze 4 Km , Otogara 3 Km ve İzmir Havalimanına 90 Km mesafededir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri