Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Sant Angelo

PIAZZA GARIBALDI 60/63 NAPLES ITALY
Asansör
Iş Merkezi
Bar
Özel Balkon / Teras

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Yepyeni Sant'Angelo Oteli Naples' in kalbinde çok güzel bir konuma sahiptir. Tesis her şeyin merkezindedir. Otel, şehrin ticaret bölgesinin bulunduğu semtte, tarihi şehir merkezinden bir kaç adım ötedeve otoban çıkışlarına sadece 500 metre mesafede bulunmaktadır. Tesis hem iş seyahati hem de tatilcilere hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Konforlu, şık ve son teknoloji ile dekore edilmiş ve donatılmış bu otel kısa ve uzun süreli ziyaretleriniz için ideal bir seçimdir. Genç ve yetenekli çalışanları ile otel fiyat kategorisine göre eksiksiz bir hizmet sunmaktadur. Otel Naples' i gezmye gelen konuklar için doğru bir seçimdir. Resepsiyon masası 24 saat hizmetinizde ve çalışanlar sizi bilgilendirmek, turlara rezervasyon yaptırmanız ve Sorrentine kıyısı ile Amalfi kıyısına giden ada gezilerini ayarlamanız için daima oradadır.

Otel Özellikleri

  • Asansör

İş Misafirlerine Yönelik

  • Iş Merkezi

Yeme-Içme

  • Bar

Oda Özellikleri

  • Özel Balkon / Teras
  • Televizyon
  • Kablo / Uydu Yayını

Otel Hizmetleri

  • Çamaşırhane

Otel Özellikleri

* Her sabah 7.00-10.00 arası açık büfe kahvaltı servisi hazırlanır. * Oteldeki lobi bar ve louge kokteyl, aperatif ve haif atıştırmalar için uygun bir yerdir.

Oda Özellikleri

* Otelin sesgeçirmez özellikteki geniş 47 odası ve junior suiti özel banyo, saç kurutma makinası, uydu bağlantılı ve ücretli televizyon, dijital Vda Micromaster 200 sistemi, yüksek hızda internet bağlantısı, telefon, mini bar, elektronik kasa, klima ve ısıtmaya sahiptir.

Otel Tanıtım Bilgisi

" Konuklarına çok seçenekli rahat bir ziyaret sunar..."

Otel Yakınında

* Naples Havaalanı - 3 km * Naples Centrale Otobüs Durağı - 0.1 km * Naples Centrale Tren İstasyonu - 0.1 km * Naples Centrale Metro Durağı - 0.1 km * Piazza Garibaldi - 0.1 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Napoli Uluslararası Havaalanı 5,9 km uzaklıkta
  • Sant'angelo Oteli, Garibaldi meydanında tren istasyonu, metro, ?circumvesuviana? ve otobüs durağına 50 metre mesafede, merkezi bir konuma sahiptir. Tarihi şehir merkezi yürüyüş mesafesinde ve otelden ana otobana 500 metre öteden bağlanmaktadır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri