Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel VIP VICTORIA

ул. Шошитаишвили 3 (Ул.Аракишвили 1 пер. №3)
Lobide Televizyon
Visa
Bahçe
Yakınında Ücretsiz Otopark

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel VIP Victoria, Tiflis konaklamanızda, Tiflis Devlet Üniversitesi ve Tiflis Opera ve Bale Tiyatrosu ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu otel Turtle Gölü ve Tiflis Spor Sarayı yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 16 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirlerimize danışma (concierge) hizmetleri, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran vardır; odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Hotel VIP Victoria kapsamında 24 saat oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Lobide Televizyon

Ödeme

  • Visa

Genel

  • Bahçe

Otopark

  • Yakınında Ücretsiz Otopark

Yeme-Içme

  • Restoran

Ulaşım

  • Kayak Servis Aracı

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Tiflis Uluslararası Havalimanı 20,3 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri